Izvor: blic
03.01.2021 u 18:49
0

DETALJI UŽASA KOD ALEKSANDROVCA: Ležao mrtav na ćebetu, krv mu lila niz lice

Muškarac A. L. (57) koji je jutros pronađen izboden u šupi pored svoje kuće u selu Stanjevo kod Aleksandrovca nije ubijen. 

OVO MORATE ZNATI

HAOS ZBOG PRAZNIKA: Veći intenzitet saobraćaja na putevima

SRPSKI METEOROLOG OTKRIVA: Ovo nas čeka za Božić, a evo kada će pasti SNEG

MINISTAR STEFANOVIĆ O UVOĐENJU VOJNOG ROKA: Evo šta on donosi Srbiji

Kako se saznaje, najverovatnije se radi o samoubistvu.

A. L., rođen 1963. godine, prethodno je sedeo u svojoj kući sa suprugom i dvoje dece, a onda je izašao iz kuće i kako se nije vratio porodica je krenula da ga traži.

Pronašli su ga u šupi pored kuće kako leži na jednom ćebetu. U predelu stomaka je imao više ubodnih rana koje su bile plitke, a videla se i krv koja je lila niz lice.

Mrtvozornik je konstatovao da nema tragova nasilja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter