Izvor: BSC Happy / Kurir
11.05.2023 u 16:55
0

„JESTE LI PONELI PIŠTOLJE? POKAŽI NAM UČIONICU ISTORIJE“: Bizarne poruke đacima „Ribnikara“

Jezivi komentari na video zapisima na TikToku gde se od đaka iz "Ribnikara" traži da snimaju učionicu gde se zločin desio, da glume masakr, ostavlja još dublji trag na zločinu koji se dogodio.

Iako đaci ove škole nemaju redovnu nastavu, već razgovore sa stručnim licima i nastavnicima, neki su snimali dolazak u učionice. Jedan od njih je snimao hodnik škole, učenike koji se penju stepenicama, kao i kada sede u učionici uz nimalo prikladan opis: „Vraćamo se u debilanu ‘Ribnikar'“.

PREDSEDNIK SRBIJE OBRATIO SE NACIJI: „Prikupili smo više od 8.000 komada različitog naoružanja“ (VIDEO)

Snimak je imao gomilu komentara, nažalost, među njima bilo je i onih, najblaže rečeno, umobolnih!

Možeš snimiti ono kao da si ti taj dečak, ulaziš u školu, upucaš čuvara i još tri curice i onda uđi u kabinet istorije, pliz – glasi jedna od užasnih poruka.

Mnogi su tražili da dečak snimi kabinet istorije u kom se desio zločin.

Je l’ ima neko snimak škole ovih glavnih mesta od ulaza do učionice? Zanima nas kako izgleda mesto incidenta.

TREĆI SVETSKI RAT KREĆE OVDE: PROJEKTIL krenuo u pravcu POLJSKE

Pojedine je zanimalo da li će se dečak koji je počinio zločin vratiti u školu.

Copy cat sindrom je jedna stavka ovog problema, drugi je senzacija koja se stvara na društvenim mrežama među onima koji poznaju đake škole u kojoj se desio masakr.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter