Izvor: Tanjug
11.05.2023 u 16:28
8

TREĆI SVETSKI RAT KREĆE OVDE: PROJEKTIL krenuo u pravcu POLJSKE

Poljski ministar odbrane Marijuš Blaščak saopštio je danas da su Oružane snage Poljske u decembru prošle godine obaveštene o mogućem projektilu koji se kreće u pravcu Poljske.

Međutim, kako je istakao, vojska ga nije obavestila o tome.

Poljske vlasti saopštile su u aprilu da je „vojni objekat“ pronađen u šumi kod sela Zamošć u blizini severnog grada Bidogošč, bez ulaženja detalja o poreklu objekta, navodi agencija.

„ČUPAĆEMO TI ZUBE KLEŠTIMA“: Prigožin obećao Makronu

Oblast u kojoj je objekat pronađen, udaljena je nekoliko stotina kilometara od poljske granice sa Ukrajinom, Belourusijom i najzapadnijom ruskom oblasti, Kalinjingradom. Lokalni mediji poslednjih danas su pisali da je zapravo reč o ruskoj raketi KH-55.

Tenzije oko Kalinjingrada ne jenjavaju, naročito nakon što su poljske vlasti odlučile da promene ime ruskom gradu, a osuda Moskve i njena pretnja nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Varšava se igra vatrom, a upozorenja iz Kremlja ne bi trebalo uzimati zdravo za gotovo, naročito nakon raspoređivanja taktičkog nuklearnog naoružanja u Belorusiji.

O ovoj temi i o tome šta će se dogoditi nakon što Poljaci udare na Kalinjingrad govorio je svojevremeno za naš portal prof. dr Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke.

VOJISLAV ŠEŠELJ EKSKLUZIVNO ZA „BSC HAPPY PORTAL“: „Ukrajina će morati da kapitulira ove godine!“ (VIDEO).

Može se reći da Poljska scenarijom koji je sama pretprela 1939. godine 1. septembra kada ju je Treći Rajh napao, pokušava da izazove Rusiju na reakciju koja se nikome neće svideti.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

8 thoughts on “TREĆI SVETSKI RAT KREĆE OVDE: PROJEKTIL krenuo u pravcu POLJSKE”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter