Izvor: TASS
25.04.2024 u 09:25
0

MOSKVA IM REKLA DA POVEDU RAČUNA: Eventualno nuklearno oružje u Poljskoj biće vojna meta za Rusiju

Eventualno trajno razmeštanje nuklearnog oružja NATO u Poljskoj biće vojna meta za Rusiju, izjavio je danas zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov. On je u izjavi za agenciju TASS naveo da zajedničke nuklearne misije zemlje NATO u blizini granice sa Rusijom predstavljaju pretnju ruskoj bezbednosti.

NAJAVILI OŠTAR ODGOVOR: Moskva saopštila kako će odgovoriti ako joj zamrznu imovinu na Zapadu

 

Predsednik Poljske Andžej Duda rekao je nedavno da su poljske vlasti spremne da prime američko nuklearno oružje na svojoj teritoriji. „Svi političari koji govore o takvoj opciji u i izvan Poljske treba da znaju da bi bilo kakav korak u tom pravcu ne bi doprineo bezbednosti Poljske i relevantna postrojenja bila bi neminovno meta“, rekao je Rjabkov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter