Izvor: 24sedam.rs
16.08.2024 u 21:14
0

DOKTOR STOMATOLOGIJE U PRITVORU: Pacijenti su mu pola estrade

Pola estrade sređivalo zube kod doktora koji je ubio mladića

Doktor Slobodan S. (35) kom je juče posle saslušanja određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je 13. avgusta kod Bogoslovije, pod dejstvom kokaina izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je nastradao Aleksandar M., a potom pobegao sa lica mesta stomatološke usluge u jednoj poznatoj privatnoj ordinaciji pružao je brojnim javnim ličnostima!

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD SVILAJNCA: Prevrnuo se kombi (VIDEO)

Kako Kurir saznaje, pacijenti su mu bili brojni glumci, pevači i voditelji.

– Slobodan S. je doktor stomatologije i radi u jednoj privatnoj klinici u centru Beograda. Među njihovim pacijentima su brojne javne ličnosti, pola estrade dolazi u tu ordinaciju. Neverovatno je da im je zube popravljao i pravio „nove osmehe“ čovek koji konzumira kokain – potvrdio je izvor i dodao da je on jedan od „stručnjaka“ u timu.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koje vodi istragu protiv stomatologa, juče je saopšteno da je on na saslušanju negirao izvršenje krivičnog dela i izneo svoju detaljnu odbranu.

Kako se nezvanično saznaje, on se pravdao da muškarca kog je udario na pešačkom prelazu uopšte nije video jer je „istrčao iza autobusa“.

– Naveo je da je autobus stajao i je muškarac istrčao iza njega, pa da ga uopšte nije video. Kao opravdanje za to što je pobegao sa mesta nesreće u Ulici Dragoslava Srejovića prvo je rekao da je mnogo žurio, a onda da je to zapravo uradio jer je bio pod dejstvom kokaina koji je prethodno konzumirao – otkriva sagovornik Kurira.

On dodaje da je doktor odbio da odgovara na pitanja tužioca.

Kako je posle saslušanja Slobodana S. saopšteno iz tužilaštva on se sumnjiči da je oko 23:15 časova, svojim „smartom“, kretao prema kružnom toku Bogoslovija, i da je prednjim desnim delom vozila udario, a zatim odbacio u desnu stranu van kolovoza, na zelenu površinu Aleksandra M., koji je prelazio ulicu Dragoslava Srejovića na obeleženom pešačkom prelazu.

Osim što je bio drogiran u vreme izazivanja teške saobraćajne nesreće, sumnja se i da je vozio brzinom većom od dozvoljene, odnosno da je nije prilagodio vidljivosti i stanju na putevima.

Aleksandar M., podsetimo, preminuo je na licu mesta a Slobodan S. je bez zaustavljanja pobegao.

– Kamere su snimile automobil i on je pronađen već tokom noći, a osumnjičeni se narednog dana predao policiji – podseća naš sagovornik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter