Izvor: blic
09.10.2024 u 10:54
0

DRAMA KOD ČAČKA: Cisterna se zapalila i uletela ljudima u dvorište

Na magistralnom putu Čačak - Požega u mestu Pakovraće tokom noći došlo je do teškog saobraćajnog incidenta, kada se zapalio kamion cisterna. Prema nezvaničnim informacijama sa terena, vozač teretnjaka je izgubio kontrolu nad vozilom nakon što je uočio da nešto na cisterni gori, potom je sleteo sa puta i uleteo u obližnje dvorište.

– Čuli smo jak udar, a onda smo osetili miris paljevine, potom kroz prozor ugledali ogroman plamen. Vozač cisterne je uspeo nekako da zaustavi vozilo i ne udari u kuću, a tom prilikom je probio ogradu. On je takođe uspeo da se spase tako što je izleteo iz vozila – kaže za RINU jedan od očevidaca.

Prema nezvaničinim informacijama, u teretnjaku se zapalio metan, a sreća u nesreći je što je u cisterni bila jako malo količina ove materije.

Požar je uspešno lokalizovan, nema teško povređenih lica, ali je pričinjena velika materijalna šteta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter