Izvor: kurir
30.06.2024 u 08:41
0

EVO GDE JE VEHABIJA NABAVIO SAMOSTREL: Košta samo 3.600 dinara

Pripadnik Žandarmerije je danas oko 11 sati napadnut kada je nepoznata osoba pucala u njega iz samostrela, dok je bio na dužnosti obezbeđenja Ambasade Izraela na Dedinju u Beogradu.

Ovaj događaj šokirao je javnost, a mnogi je iznenadio i izbor oružja prilikom ovog jezivog napada.

Inače, da bi se kupio samostrel u Srbiji potrebno je samo da kupac bude punoletan i da prilikom kupovine pokaže ličnu kartu, ispričali su za Kurir u jednoj prodavnici oružja.

OGLASILE SE ZVANIČNE INSTITUCIJE IZ IZRAELA: Evo šta kažu za napad na našeg pripadnika Žandarmerije

– Postoje dve kategorije samostrela – C kategorija čija je snaga iznad 100 libri i D kategorija čija je snaga ispod 95 libri. Za kupovinu je potrebna samo lična karta, naravno lice mora biti punoletno. Sanostrel se najviše koristi za streličarstvo, odnosno za gađenje u metu. Kod nas je lov lukovima samostrelima zabranjen – naveli su u jednoj prodavnici.

Sudeći po domaćim sajtovima za prodaju oružja, jedan samostrel se može kupiti i po ceni od 3.600 dinara za najjednostavniji model, dok najkvaliteniji koštaju oko 70.000 dinara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter