Izvor: Blic
23.09.2022 u 11:12
0

EVO KAKO DANAS IZGLEDA SERIJSKI SILOVATELJ: Pušten je na slobodu, a počeo da napastvuje još sa 14 godina! (FOTO)

Igor Milošević (44), serijski silovatelj i razbojnik, izašao je iz zatvora „Nova skela“ nakon odsluženih 15 godina robije. Sada je isplivala fotografija kako opasni silovatelj izgleda danas.

Kako se navodilo i na osnovu starijih fotografija, Igor je visok oko 175 centimetara, tamnoput, snažnije građe. Igor je tada imao i kratku tamnu bradu i brkove.

Ipak, na osnovu nove fotografije (POGLEDAJTE OVDE) koja je sada isplivala, Igor danas izgleda drugačije: nema bradu, kosa mu je znatno kraća i mršaviji je. Medijima je nezvanično potvrđeno da je u pitanju autentična fotografija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podsetimo, Igor Milošević, serijski silovatelj koji je 2008. godine osuđen zbog niza silovanja, odnedavno se ponovo nalazi na slobodi.

Milošević je odslužio 15 godina zatvora, a reč je o čoveku koji je više puta bio povratnik kada je reč o krivičnom delu silovanje. Hapšen je više puta, a u pitanju je veoma opasan čovek. Navodno je počeo da napastvuje još sa 14 godina.

Predsednica veća je još tada napomenula koliko je Igor Milošević opasan za društvo.

JOŠ JEDAN SILOVATELJ USKORO NA SLOBODI? Stručnjak upozorava: Samo je pitanje dana kada će ponoviti napad!

S obzirom na to da je reč o veoma opasnom čoveku, prema nezvaničnim saznanjima medija, uprava zatvora je blagovremeno obavestila MUP kada Miloševiću ističe kazna i kad će se tačno naći na slobodi.

U pitanju je čovek koji je od svojih tinejdžerskih dana počeo da čini krivična dela. Teritorije na kojima je Milošević napadao žene su Dorćol, Stari grad, Vračar, Karaburma, Mirijevo i Zvezdara.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter