Izvor: Kurir.rs
23.09.2022 u 11:13
0

PRATILI SU GA ČETIRI MESECA POD LAŽNIM IMENOM, VEŠTO SU GA VREBALI U TURSKOJ: Najnovija saznanja o likvidaciji Jovana Vukotića intrigiraju čak i vrsne stručnjake!

Ubijeni vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić (42) u Istanbulu je živeo od prošle godine i to pod imenom Predrag Popović. Turski istražitelji otkrili su da je u Istanbulu živeo sa lažnom boravišnom dozvolom na ime Popovića i sa svojom slikom u dokumentima.

ODLOŽENO SUĐENJE ZA POKUŠAJ UBISTVA VELJE NEVOLJE U CRNOJ GORI Podgorica traži dokaz da je Jovan Vukotić mrtav!

Vukotić je, podsetimo, ubijen u tom turskom gradu 8. septembra, naočigled trudne supruge, ćerkice i vozača E. K., kada su krenuli u tržni centar. Dvojica napadača na motoru prišla su automobilu i ispalila četiri hica u vođu „škaljaraca“. 

– Turski istražitelji su otkrili da je Vukotić bio praćen četiri meseca, a odmah posle likvidacije ispord njegovog automobila su pronađena tri GPS satelitska uređaja za praćenje. Jedan ispod poda vozila i dva unutar gepeka. Takođe, otkriveno je i da 8. septembra nisu prvi put krenuli na Vukotića, odnosno da su i ranije pokušavali da ga likvidiraju na identičan način, ali nisu pronašli pravu priliku – otkrili su turski istražitelji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tokom istrage, kako saznajemo, otkriveno je i da su u pripremi i samoj likvidaciji za koju je navodno plaćeno milion evra, učestvovale dve ekipe.

– Jedna je bila zadužena za praćenje Jovana Vukotića. Bukvalno su pratili svaki njegov korak puna četiri meseca i to po nalogu vođa kavačkog lana. Druga ekipa, sa kojom su stalno bili na vezi, morala je da bude spremna i da puca čim im se javi da se prilika ukazala – otkrili su navodno pripadnici turskih službi bezbednosti i Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter