Izvor: KURIR
15.07.2024 u 17:47
0

EVO U KAKVOM SU STANJU STRAŽARI I PRITVORENICI POVREĐENI U UDESU KOD ALIBUNARA: Oglasila se Uprava za izvršenje krivičnih sankcija

Na putu Pančevo - Vršac danas oko 12.30 došlo je do saobraćajnog udesa u kome je učestvovalo službeno vozilo-marica KPZ Pančevo i ni jedna od dve osobe lišene slobode koje su u tom trenutku bile u vozilu, nisu teško povređene kako su preneli pojedini mediji, saopšteno je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

– Jedno lice je zadobilo laku povredu u vidu ogrebotine. U vozilu se nalazilo i četvoro zaposlenih, odnosno tri pripadnika Službe za obezbeđenje i jedan vaspitač u Službi za tretman i niko od njih, takođe, nije teško povređen. Sve njih su pregledali lekari i tehničari Hitne pomoći Doma zdravlja u Alibunaru – saopšteno je iz Uprave.

Kako se dodaje, svi su dodatno pregledani i u zavodskoj Službi za zdravstvenu zaštitu KPZ Pančevo.

DIVLJAO PO PUTU MRTAV PIJAN, PA IZAZVAO NESREĆU: Policija u šoku, evo koliko promila alkohola je imao u organizmu

– Na marici je pričinjena veća materijalna šteta, a udes je izazvao vozač putničkog vozila – dodaje se u saopštenju.

Podsetimo, prema prvim nezvaničnim saznanjima, vozač automobila nije ustupio pravo prvenstva prolaza marici nakon čega je došlo do sudara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter