Izvor: Kurir
29.12.2023 u 21:34
0

HOĆU DA VIDIM ŠTA TI JE U OČIMA: Sestra se dopisivala sa UBICOM svog brata Dušana Jovanovića, evo šta joj je poručio

Duška Jovanović, sestra zverski ubijenog Dušana Jovanovića (14) kojeg su, podsetimo, do smrti tukli Milan Čujić (17) i Ištvan Fendrik (17), pripadnici "Skinhed" ultradesničarskog pokreta, otkrila je da se dopisivala sa Čujićem.

„Pre 2 godine se desilo da je na klipove od tate i brata, na Jutjubu, Milan počeo da piše i komentariše. Mene često tera da uđem i da gledam, jer tu mogu da čujem tatin glas.

Vidim pod imenom i prezimenom, njegov Jutjub, Milan Čujić i komentari ispod klipova da je moj tata bio džeparoš, da je moja majka krala po kućama, da mu je moj brat rekao da su fašisti. To sve nije istina.

POTRESNA SUDBINA RODITELJA UBIJENOG DEČAKA: Majka se ubila iz trećeg pokušaja, a ocu….

Moj brat je bio miran, ćutljiv, povučen. Kada god bi video Skinse spuštao je glavu dole od straha. Moj otac je živeo u ubeđenju da ako nikog ne diraš, niko te neće dirati. Ali to su bila vremena kada je on bio mali. Umeo je da kaže da je mogao na klupi da spava po celu noć i da ga niko ne dira.

Nas su učili da persiramo i kada je neko godinu dana stariji od nas. Moj brat nije koristio reč fašista.

Ja sam krenula da mu odgovaram na te poruke, Milanu Čujiću. To je trajalo dva dana.

Pitala sam ga, da li možemo da se vidimo. Pitao me je, „a zašto, jel hoćeš da me ubiješ?.

Rekla sam mu, „ne, hoću da ti vidim šta ti je u očima, jer si ti zadnji video oči mog brata žive“.

Sutra mi je napisao, izvini za sve, znam da ti to ništa ne vredi, ovi komentari su bili opravdanje za mene, kajem se, nije bila namera da se tako završi. Tvoja rečenica mi celu noć odzvanja u glavi. Skinuo je sve komentare. Rekao je da on ne može da se vidi sa mnom, ali da Fendrik želi. Na svako moje pitanje o tome ko je devojka koja je bila sa njima, i ko je treći muškarac nije hteo da odgovori. Preskakao je. Ni dan danas ne znam celu istinu od te noći.

Tu ima još nešto, još neko…

Nisu nam dali presudu“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter