Izvor: Kurir.rs
22.05.2020 u 20:06
0

HOROR! MLADIĆA SUROVO MUČILI: Skinuli ga golog, overili pa zakopali leš

Mladić koji je nestao 20. marta u Beogradu najverovatnije je ubijen hicem iz vatrenog oružja, a telo je potom sakriveno u plitko iskopanu raku kod Sopota

Aleksandar Halabrin (26) iz Janošika kod Alibunara, koji je nestao 20. marta na Banjici u Beogradu, pronađen je mrtav u mestu Parcani kod Sopota, a utvrđeno je da je mladić ubijen hicem iz vatrenog oružja u glavu, pa zakopan.

Telo Halabrina otkrio je čobanin Mirko Maksimović, koji je napasao koze.

Videla se lobanja sa zubima

– Na toj livadi sam prvi put bio u subotu, 16. maja. Bilo je oko 10 sati kada su psi došli do tog mesta. Počeli su da njuškaju i kopaju. Pomislio sam da su našli lešinu divlje svinje ili druge životinje, ali kada sam prišao, šokirao sam se – priča za Kurir uznemireni Maksimović:

– Video sam ljudsko telo, koje je bilo u ležećem položaju, ali dopola otkopano, to su psi sigurno uradili jer je rupa bila duboka oko 40 centimetara. Noge i trup su bili u zemlji, a gornji deo tela je bio otkriven. Noge i trup bili su zamotani u kesu. Da prizor bude još gori, leš nije imao odeću, go je bio.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ SA HEROJIMA BORBE PROTIV KORONE Prijem za medicinske radnike Srbije (VIDEO)

SADA JE SVE JASNO! Bil Gejts PATENTIRAO KORONU JOŠ 2018!

ISPOVEST ČIPOVANOG MLADIĆA IZ MALMEA: Prihvatite istinu, nećete im pobeći, ali… (VIDEO)

OVO NEĆE PROĆI! SPREMAJU NAPAD NA SRBE! Provaljen PODLI PLAN Prištine i Podgorice

KRISTIJAN UDARIO NA MARIĆA Ovo je žestoki momak poručio legendi novinarstva (VIDEO)

Čobanin kaže da se videla lobanja sa zubima, na osnovu čega je zaključio da se radi o mladom čoveku.

– Pomislio sam: „Jadna njegova majka“ – priča Maksimović i nastavlja:

– Video sam i da na rukama fale neki prsti. Moguće je da su ih i životinje pojele. Još ne mogu da zaboravim tu sliku, evo i sad me tuga obuzme. Ne mogu da se smirim.

Da je Aleksandar ubijen, za Kurir je potvrdila i njegova majka Mara Halabrin.

Otet i mučen

Ona objašnjava da nema sumnje da joj je jedinac brutalno ubijen jer je na glavi vidljiva rupa od metka.

– Ko zna šta je moje jadno dete pretrpelo pre smrti. Možda su ga mnogo mučili, ne izbija mi to iz glave – kaže i dodaje: – Nisam upućena u to da li je s nekim imao probleme. Video se s tim drugom na Banjici i navodno su se rastali. Došao je neko po njega kolima i tada je, verujem, otet.

– Poslednji put smo se čuli 20. marta oko 14 sati. Pitala sam ga kako je, jer je iz Janošika otišao u Beograd da se nađe s prijateljima. Rekao mi je da je dobro i da ćemo se čuti kasnije – priča uplakana majka i naglašava da joj je Aleksandar bio jedinac.

Kako dodaje, istog dana je oko 16 sati ponovo pokušala da dobije sina, ali je bio nedostupan.

– Niko nije posumnjao da ovako nešto može da se desi. U martu je doputovao iz Mađarske, pa mu je određena mera samoizolacije. Svi su mislili da je zbog toga pobegao od kuće i da se krije. Međutim, moje najcrnje slutnje su se obistinile posle dva meseca – plače neutešna majka.

Istraga u toku Kriminalni obračun?

Policija radi na rasvetljavanju ovog zločina i u toku je potraga za osobom koja je pucala u Aleksandra, a potom ga zakopala.

– Ne isključuje se mogućnost da je u otmici i ubistvu učestvovalo više osoba. Pretpostavlja se da je žrtva imala neke neraščišćene račune s ljudima koji imaju kriminalni dosije, a s kojima je, kako se veruje, sarađivao. Navodno, ubijeni je i sam imao dosije u policiji, i to zbog narkotika, uglavnom marihuane – kaže izvor iz istrage.  

Hronologija

Aleksandar 20. marta dolazi u Beograd

Poslednji put je viđen kako ulazi u auto na Banjici

Porodica je 23. mara prijavila nestanak policiji

Čobanin je 16. maja pronašao poluzakopano telo

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter