28°C

Beograd

Photo: Tanjug/Printscreen

Izvor: Tanjug

VUČIĆ SA HEROJIMA BORBE PROTIV KORONE Prijem za medicinske radnike Srbije (VIDEO)

U Palati "Srbija" održava se prijem medicinskih radnika, lekara i medicinskih sestara, koji su bili angažovani u Kovid bolnicama.

Predsednik Srbije u obraćanju zahvalio se svim medicinarima na borbi sa koronom:

- Mi smo svoje roditelje i svoju decu dali vama u ruke i više verovali vama nego sebi, više verovali u vas nego u sve ono što smo mi mogli da uradimo. Sećam se noći kada sam sina doveo u bolnucu. Ostavljate ono što vam je najvrednije onima kojima verujete. Ne spavate noćima, ali znate da neki sposobni ljudi čuvaju vaše dete - rekao je predsednik.

Prijem je počeo intoniranjem himne Srbije, a u ime medicinara obraća se dr Goran Stevanović, direktor Infektivne klinike KBC Srbije.

- Dugujem veliku zahvalnost svima koji su pomogli infektološkoj službi da se prilagodi na novi sistem rada, i hvala vama gospodine predsedniče.

- Uvek nam je bilo najteže kad smo gubili bitke za živote ljudi. Nikad nismo imali ovakvu podršku države, sve što je trebalo da bude nabavljeno je odmah nabavljeno!

- Moramo još uvek da budemo oprezni, ali mislim da smo uradili veliki posao, spasili mnogo života.

- Hvala lekarima i sestrama koji su u ovoj priči bili od početka, bilo mi je zadovoljstvo što sam radio sa svima vama - kazao je dr Stevanović.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar