Izvor: Kurir
26.04.2024 u 20:50
0

CRVENA ZVEZDA RAZBILA PARTIZAN U MAJSTORICI: Crveno-beli odbojkaši su ŠAMPIONI Srbije!

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN 1:0 ( 25:23,

Tok meča:

Drugi set:

Crvena zvezda nastavlja sa odličnom igrom. Crveno-beli su blizu osvajanja drugog seta 19:13

Prvi set:

Zvezda je na krilima Nikolića uspela da osvoji prvi set. Vodili su crveno-beli tokom većine prvog dela, Partizan se vratio u meč i poveo, ali je usledila ubitačna serija. Na kraju 25:23

Egal na Banjici 22:22.

Nešto bolji start odbojkaša Crvene zvezde koji imaju uvodnu prednost 7:6.

Počela je majstorica.

Pre meča:

Odbojkaši Crvene zvezde i Partizana večeras od 19.00 časova u dvorani na Banjici igraju petu utakmicu, koja će odlučiti novog prvaka Srbije.

Odbojkaši Crvene zvezde silovito su započeli finalnu seriju i prilično lako poveli sa 2:0. Međutim, posle toga je došlo do opuštanja, što je veoma iskusni tim Partizana iskoristio i vratio se u život, samim tim i u bornu za titulu.

Navijači Crvene zvezde shvatili su koliko je važna današnja utakmica, pa su najavili dolazak u velikom broju na utakmicu. To će biti velika podrška za odbojkaše crveno-belih koji na titulu čekaju od 2016. godine, kada su u finalu posle 3:2 u seriji pobedili novosadsku Vojvodinu.

Partizan, kojeg sa klupe predvodi Bojan Janić, bivši odbojkaš Crvene zvezde, brani titulu. Trener crveno-belih je Ivica Jevtić. Obojica se nalaze u stručnom štabu reprezentacije Srbije i oslonac su u radu selektoru Igoru Kolakoviću.

Navijači Crvene zvezde se uzdaju u najboljeg mladog srpskog korektora i reprezentativca Dušana Nikolića, dok simpatizeri Partizana velike nade polažu u njegovog kolegu, znatno iskusnijeg Miliju Mrdaka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter