Izvor: Novosti
07.05.2024 u 08:24
0

„TO JE DOBRO PITANJE, PRIJATELJU“: Nikola Jokić otvorio dušu na pres konferenciji

NIKOLA Jokić je bio nadomak tripl-dabla, ali je njegov učinak bio daleko od onog na kakav su u Denveru navikli. Mnogo toga nije funkcionisalo, te je Minesota zasluženo slavila 106:80.

Nikola Jokić je meč završio sa učinkom(16-16-8), ali ni u jednom trenutku nije imao veliki uticaj na igru.

Na pitanje novinara šta ga motiviše u ovom slučaju, pošto porazi očigledno ne, Jokić je rekao:

– To je dobro pitanje, prijatelju! Možda pobede? Da, mislim da je to odgovor – rekao je Jokić, pa počeo da hvali ekipu Minesote:

– Cele sezone igraju dobro, pogotovo odbranu. Čitava petorka je agresivna, znaju šta rade. Zato je teško pogoditi protiv njih. Nadam se da ćemo se boriti i da ćemo vratiti brejk.

Zatim je Nikola dobio i pitanje na srpskom, da objasni šta se dešavalo.

– Teška utakmica za nas, ne mogu da kažem da su nas iznenadili jer nisu radili ništa novo. Cele sezone su takvi. Nismo mogli da pronađemo lake šuteve, dok oni jesu i pogađali su. Mi smo šutirali samo 34 odsto. Njihova odbrana i taj tim kako su napravljeni, gde su svi dugački i mogu da preuzimaju u odbrani…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter