Izvor: Kurir
19.05.2024 u 11:32
0

AKO POSEDUJETE OVIH DESET OSOBINA, NA KONJU STE! Muškarci veruju da svaka žena mora da poseduje sledeće karakteristike

Svaka dama je posebna na svoj način, ali ove osobine privlače gotovo svakog pripadnika jačeg pola

Pri upoznavanju novog partnera važno je ne pretvarati se i ponašati se prirodno i normalno. Predstavljamo vam 10 osobina koje su posebno privlačne muškarcima.

SKINITE SALO BEZ GLADOVANJA: Moćan napitak od 2 sastojka istopiće salo kao od šale!

1. Samopouzdanje

Ne kaže se uzalud, ako volite sebe i ako ste zadovoljni sobom, i drugi će to primetiti. Ako sebe smatrate privlačnom osobom, drugi će vas tako videti.

Žena običnog, prirodnog izgleda, koja veruje u sebe i zadovoljna je sobom, ima mnogo veće šanse kod suprotnog pola nego neverovatno lepa devojka koja pravi dramu oko svake sitnice.

Žena sa samopouzdanjem nikada nije kritična prema sebi u javnosti. Ona zrači pozitivnom energijom. To je kvalitet koji muškarci izuzetno cene. Ništa ne može učiniti ženu lepšom od uverenja da je lepa.

2. Ženstvenost

Jači pol ima tendenciju da daje prednost damama sa ženstvenim osobinama. Ipak, važno je ne preterati i ne pretvarati se, jer to muškarca može da odbije.

Budite ženstveni koliko i jeste. Ako vam je potrebna pomoć muškarca, ne ustručavajte se da je zatražite.

3. Dobrota

Dobro srce, briga i nežnost neke su od najvažnijih osobina koje muškarci uzimaju u obzir kada biraju partnerku sa kojom će provesti život.

Momak može biti privučen vašom pojavom, ali zadržaće ga vaša ličnost, karakter i vaša dobrota.

4. Nezavisnost

Muškarci su obično fascinirani ženama koje su svesne svojih ciljeva i uvek tačno znaju šta žele.

Kada se suoči sa poteškoćama, ona nikada ne gubi vreme kriveći druge za svoje postupke. Tačno postavila ciljeve i zna šta želi da postigne u životu.

5. Ume da iskoristi svaki dan

Žene koje vole avanture i nova iskustva deluju interesantno svojoj okolini.

Muškarcima je zadovoljstvo da se druže sa devojkom koja prihvata sebe i koja je zahvalna u životu, bez obzira na sve.

6. Ostavlja utisak

Negovana, uredna žena koja je svesna svojih vrlina i ume da ih naglasi, uvek uspeva da impresionira suprotni pol.

Muškarci ne gledaju da li ste u trendu, oni gledaju kako vam stoji haljina, kako je nosite i kako vas ističe.

7. Dobra domaćica

Koliko god to moglo smetati nekim ženama, kulinarsko umeće je visoko kotirano na listi osobina koje muškarci najviše cene.

Obožavaju kada žena zna kako da ih iznenadi omiljenim kolačem ili večerom.

8. Srećna

Zaista srećna žena izluđivaće muškarce, ali i druge žene. Muškarci ne vole žene koje se brzo iznerviraju ili one koje misle da bi drugi trebalo da ih usreće.

9. Iskrenost

Jedan od najsigurnijih načina da osvojite srce i um svog izabranika je pokazivanje stvarnog interesovanja za sve aspekte njegovog života, piše 24sata.

To je nešto što se uvek ceni i sigurno neće ostati neprimećeno. Takođe, žena ne bi trebalo da se plaši da pokaže sopstvene želje. Najvažnije je biti iskren prema partneru.

10. Otmenost

Svaka žena je lepa i posebna na svoj način. Ipak, pokreti atraktivne žene su sofisticirani i graciozni. Ona ima idealno držanje tela i hod koji ostavlja bez daha. Njeni pokreti govore o njenom samopouzdanju. Takav stav i pokreti privući će suprotni pol.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter