Izvor: Kurir
04.05.2024 u 08:08
0

VELIKI PROBLEM ZA CRVENU ZVEZDU: Nikola Topić napušta Srbiju pred finale ABA lige? Dobio je poziv iz SAD i prilično je važno!

Nikola Topić, košarkaš Crvene zvezde, dobio je poziv da od 12. do 19. maja boravi u Čikagu na događaju koji prethodi NBA draftu.

U pitanju je „NBA Draft Combine“ na kojem ekipe imaju priliku da se bolje upoznaju sa igračima koje su pratili i koje planiraju da izaberu na draftu koji će se održati 27. juna.

Pored Topića na spisku od 78 pozvanih košarkaša nalazi se i Nikola Đurišić, košarkaš Mege.

Problem, pre svega za Crvenu zvezdu, koja je upravo protiv Mege povela rezultatom 1:0 u polufinalnoj seriji ABA lige, može da predstavlja činjenica da će „NBA Draft Combine“ biti održan u toku finala regionalnog takmičenja.

Crveno-beli su i pre ubedljive pobede u prvoj utakmici bila veliki favorit za plasman u finale koje bi trebalo da počne 13. maja i gde se očekuje još jedna naporna serija protiv večitog rivala.

Topić je, podsetimo, sezonu započeo u Megi, ali se nakon sjajnih partija vratio u Zvezdu sa pozajmice. Nažalost, doživeo je ozbiljniju povredu zbog koje je propustio veliki broj utakmica, a krajem aprila se vratio na teren.

Njegova uloga mogla bi da bude značajna u predstojećim mečevima.

Prema poslednjim procenama, očekuje se da Topić bude izabran od drugog do šestog mesta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter