Izvor: ALO
18.05.2024 u 08:18
0

PRGOANJAO ŽRTVU A IMAO POSVEĆENU SUPRUGU: Detalji stravičnog ubistva i samoubistva u blokovima na Novom Beogradu šokirali javnost

Nikola Lazarević (45) iz Požeravca nožem je usmrtio Lelu S. (55), a potom je iskasapio samog sebe i preminuo. U svom gradu je važio za imućnog preduzetnika, a iza sebe je ostavio suprugu i decu

Nikola Lazarević (45) iz Požervca, nakon kratke svađe nožem je nasmrt izbo bivšu emotivnu partnerku Lelu S. (55) u stanu njene majke, na Novom Beogradu u Gandijevoj ulici, u Bloku 44, a potom izvršio samoubistvo. Prijatelji monstruma su u šoku, s obzirom na to da je imao ženu, decu i uspešan biznis, a da niko nije znao da je za to vreme proganjao nesrećnu Lelu!

Da priča bude tužnija, tela je pronašao je Lelin sin, nakon što ga je komšija pozvao i rekao da se u stanu u kome se nalazila njegova majka začulo zapomaganje! Kako smo ranije pisali, Lela S. je boravila u stanu svoje majke na Novom Beogradu koja je bila u banji, a zatim je Nikola uleteo kod nje, izmasakrirao je nožem, a potom izvršio samoubistvo.

Nikola Lazarević je iz Požarevca, a njegovi poznanici su u šoku, jer su pre ove tragedije za njega imali samo reči hvale. Kažu da je uvek bio korektan, odavao utisak privrženosti porodici i da je bio imućan.

– On živi u Požarevcu sa suprugom i porodicom. Imao je auto-limarsku radnju i šlep-službu. Posao mu je dobro išao, lepo je zarađivao, tako da je porodica bila materijalno obezbeđena. Njegova supruga je takođe fina žena, a šta se s njim desilo, verujte da ne znamo. Čuli smo da je ubio neku ženu u Beogradu, pa sebe, a ko je njemu ta žena, mi ne znamo. Pročitali smo da su bili emotivni partneri, što nam nije jasno, jer Nikola u Požarevcu ima svoju suprugu – ispričale su njegove komšije za beogradske medije.

Od pokojnog Lazarevića na društvenim mrežama se oprostila i njegova supruga. Ona je objavila niz njihovih zajedničkih fotografija, na kojima su zagrljeni, a prijatelji su joj ispod izjavljivali saučešće i ostavljali uplakane emotikone i emotikone slomljenog srca, dok je jedan od njegovih prijatelja objavio komentar: „E, moj druže i prijatelju, nije trebalo ovako. Počivaj u miru“.

Jedan od poznanika takođe ispričao je zada do poslednjeg trenutka ništa nije ukazivalo na krvoproliće.

– Čovek se normalno ponašao, niko nije znao da je bio u ljubavnoj vezi sa tom ženom i da je proganjao. Ne možemo da verujemo da je spreman da uradi tako nešto. Imao je porodicu koju je obožavao, a nije dizao glavu od posla. Svi smo u šoku zbog novih informacija – poručio je kratko Nikolin prijatelj.

Kako su ranije navodili lokalni mediji, Lela je navodno radila u Gradskoj upravi grada Požarevca.

– Lela S. je prekinula vezu sa Nikolom L. jer je od nje zahtevao da se odrekne svog sina i majke kako bi bili samo njih dvoje zajedno – navode lokalni mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, Nikola je bio nasilan prema Leli, zbog čega je ona odlučila da stavi tačku na njihovu vezu. On navodno nije mogao da se pomiri sa tim, proganjao je, uznemiravao, a zatim nažalost i usmrtio.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter