Izvor: Kurir
07.05.2024 u 10:00
0

MELOUN NIJE MOGAO DA PODNESE RASPAD DENVERA! Poludeo, pa se unosio sudiji u facu – nije mogao da se smiri, svašta mu je rekao!

Košarkaši Denver Nagetsa doživeli težak poraz pred svojim navijačima (106:80) u drugom meču polufinalne serije Zapadne konferencije NBA lige.

Posle dva poraza na domaćem terenu Nagetsima će biti potrebno neviđeno čudo da naprave preokret u seriji i nastave pohod ka tituli.

U najgorem mogućem trenutku Nagetsi su prikazali verovatno najlošiju partiju u sezoni. Nisu postojali na terenu na ovoj utakmici. Od samog starta Minesota je kontrolisala dešavanja na terenu, sjajnom i čvrstom odbranom potpuno neutralisala napad domaćina i već u prvom poluvremenu stekla ogromnu prednost koju je rutinski održavala do kraja meča.

U ključnim momentima besneo je i trener Denvera, Majk Meloun, koji se u jednom trenutku u naletu besa zaleteo ka sudiji i tom prilikom mu svašta poručio, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

– Moramo svi imati m**a, hrabrosti da se pogledamo u ogledalo i kažemo „Ja nisam odradio posao večeras“ i da budemo bolji u narednom meču – istakao je Meloun nakon meča.

Besneo je i Džamal Marej, koji je u drugoj četvrtini prstima signalizirao sudijama da su plaćeni za deljenje pravde na ovom meču.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter