Izvor: Informer
26.04.2024 u 19:51
1

ODLAGANJE SEDNICE NIJE STAV BiH: Postoji kriza onih koji su to predlagali

Odlaganje sednice Generalne skupštine UN o rezoluciji o Srebrenici ukazuje da je očigledno da u vezi sa tim postoji kriza predlagača i da su uspeli napori političkih predstavnika Srba da objasne da bi to mogao da bude veći problem od bilo kakvog rešenja, izjavio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

– Očigledno je da u tome postoji kriza onih koji su to predlagali. Kriza je u činjenici da je to predloženo unilateralno od (ambasadora BiH pri UN Zlatka) Lagumdžije i da to nije stav BiH – rekao je Dodik novinarima u Tesliću.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ODLAGANJE SEDNICE NIJE STAV BiH: Postoji kriza onih koji su to predlagali”

  1. idiote placeni idi jebi majku kurtji a ne ko te hrani iko se bori za srbiju i za svoj narod ti nisi srbin idi kod kurtija sa porodicom pa se onda vidimo sram ve bilo da psujete presednika dok se on bori za opstanak srba odma hPsenje to je trebalo prvuvo zakon da uvedete pa sve ostalo

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter