Izvor: Kurir
28.04.2024 u 07:15
2

VIŠE NE ŽIVIMO SA ONIMA KOJI NAS SMATRAJU GENOCIDNIM: DODIK obećao OTCEPLJENJE VASKOLIKOM SRPSTVU u slučaju IZGLASAVANJA REZOLUCIJE

Republika Srpska želi da živi slobodno, a ne sa onima koji nas smatraju genocidnim, rekao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Dodik je istakao da je predlog rezolucije o Srebrenici podmukao potez političkih predstavnika Bošnjaka.

„I to je protiv srpskog naroda. I ovde hoću da kažem da se genocid desio nad Srbima u Prvom i Drugom svetskom ratu. I to svi znamo“, rekao je Dodik u obraćanju na obeležavanju 29 godina od egzodusa Srba iz zapadne Slavonije u zločinačkoj hrvatskoj akciji „Bljesak“.

U Gradišci je obeleženo 29 godina od egzodusa Srba iz Zapadne Slavonije. Za samo 36 časova proterano je 15.000 Srba, ubijeno 283 ljudi, od kojih 107 civila među kojima i 12 dece.

Dodik je istakao da je važno da se okupljamo svake godine i pokazujemo pijetet stradalim Srbima.

EVO KAKO JE ALIJA MOGAO SPREČITI KRVAVI RAT, A NIJE: Šta se desilo 1991! (VIDEO)

„Nastavićemo da gradimo budućnosti u skladu sa našim interesima“, rekao je Dodik.

Ponovio je da je srpski narod najviše stradao na prostoru bivše SFRJ.

„Izborili smo se za naša prava i našu Republiku Srpsku. Naša zemlja je Srpska, kao i Srbija“, rekao je Dodik na obeležavanju.

Istakao je da je očigledan cilj rezolucije da se ugrozi biološki opstanak i identitet srpskoga naroda.

„Ako se slučajno rezolucija usvoji, mi ćemo je odbaciti. Mi te kvalifikacije ne možemo prihvatiti“, rekao je Dodik.

„Srpski narod ne želi rat, mi hoćemo mir, ali smo spremni da štitimo Srbe gde god žive. Nema ni jednog razloga za strah, ni brigu. Srpska živi slobodno i to više nego neke države“, naveo je Dodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “VIŠE NE ŽIVIMO SA ONIMA KOJI NAS SMATRAJU GENOCIDNIM: DODIK obećao OTCEPLJENJE VASKOLIKOM SRPSTVU u slučaju IZGLASAVANJA REZOLUCIJE”

  1. Hi, i rerad your bog occasionallly and i owwn a similar onne and i wass jusst
    wojdering iif you gget a lot oof pam comments?
    If so how do yyou stop it, any plugin or anythinmg yoou can suggest?
    Igget so mucfh latwly it’s drivung me insne sso aany
    heelp is ver much appreciated.

    My homepaye sitemap

    0
    0
    Odgovori
  2. Grad u RSu, ima puno muslimana, ljudi normalno zive, rade, djeca idu u skolu zajedno, gdje to ima u FBiH? U vecini njihovih gradova nema Srba, oni trpe Srbe samo ako im stalno aminuju, treba svako da ima svoje i onda ce biti podnosljivo ( valjda)🍀

    0
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter