Izvor: kurir
10.05.2024 u 19:36
0

ŽENU UBIO SEKIROM ZBOG PORUKE U TELEFONU? Nakon zločina se okupao, presvukao, otišao u drugu kuću i OBESIO SE: „Oprostite mi…“

Stravičan slučaj koji se desio u naselju Vida 2 u Gradačcu, gde je u porodičnoj kući Refik Mujedinović, kako se sumnja, sekirom ubio suprugu Halidu, a potom se obesio u svojoj kući u Srebreniku, uznemirio je javnost.

Ovo je novi slučaj femicida u poslednjih nekoliko meseci. Pre svega dva meseca brutalno je ubijena Amra Kahrimanović. U Amru je policajac Elvis Ćustendil, koji je bio pijan, ispalio 16 metaka.

Tuzlanski kanton, ali i celu državu i region, pre godinu je potresao i zločin monstruma Nermina Sulejmanovića, koji je u Gradačcu ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović te još dve osobe, prenoseći sve uživo na društvenim mrežama.

Poslednji zločin u Gradačcu novi je alarm da je društvo zakazalo. Halida je ubijena sekirom, iako se još čekaju veštačenja koja će to zvanično i potvrditi. Njeno telo pronašla je mlađa kćerka iz prvog braka.

Komšije kažu da ništa nije upućivalo da će do ovoga doći.

Jedna od komšinica Mujedinovića ispričala je da je Refik bio rudar u penziji te da niko nije primetio da su imali problema u braku.

– Šta se desilo, ne zna niko osim njih dvoje. Kad je uradio to što je uradio, kad je ubio Halidu, okupao se, presvukao i otišao u Srebrenik, gde je imao kuću, i obesio se – navela je komšinica.

Prema informacijama „Avaza“, motiv ubistva navodno je ljubomora. Refik je, kako je pokazala istraga, u telefonu nesrećne žene navodno našao neke poruke koje su bile okidač da počini stravičan zločin, a zatim ode u Srebrenik, u drugu kuću u kojoj su živeli, te se obesi. Refik je ostavio oproštajno pismo u kojem je napisao: „Oprostite mi zbog ovoga što sam uradio.“

– Halida i on su lepo živeli, bez problema. Ona je imala kuću u Gradačcu, on u Srebreniku. Imali su decu iz prvih brakova, čovek je bio vernik, pošten, nisu imali problema. Normalno su živeli, solidno, penzionerski – kazala je sagovornica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter