Izvor: Kurir
26.04.2024 u 18:38
0

UHAPŠEN POLITIČAR ZBOG NASILJA U PORODICI: Oglasila se supruga moćnika iz Gospića, u prijavi hladna kuća i PRETNJE UBISTVOM

Mario Stilinović (50), direktor Uprave šuma u Gospiću i predsednik Gradskog odbora HDZ-a grada Gospića uhapšen je jutros po prijavi supruge da joj je pretio smrću i zbog nasilja u porodici.

U Policijskoj upravi ličko-senjskoj su rekli da u ovom trenutku ne mogu da pričaju o delima i o privatnim podacima zbog tajnosti postupka.

Mediji u Hrvatskoj nezvanično javljaju da su odnosi u porodici Stilinović već duže vreme narušeni i da je on suprugu prijavio. Ona je, prilikom davanja izjave, odgovorila prijavom za navedena dva krivična dela.

DRŽAVNI UDAR KOD SUSEDA? HRVATSKA više nema predsednika

Kako se navodi, ona se osećala zanemarenom jer joj suprug nije naložio peć i kuća je ostala hladna, što je navela kao osnov za prijavu nasilja u porodici.

Druga prijava je mnogo ozbiljnija i kako je navodno rekla, bilo joj je prećeno ubistvom, zbog čega je Stilinović zadržan u istražnom zatvoru i trenutno se nalazi na ispitivanju.

Inače, Mario Stilinović je na izborima 2021. godine bio kandidat HDZ za gradonačelnika ali ga je pobedio suparnik Karlo Starčević iz HSP-a.

Iz stranke se oglasio Ernest Petrij koji je rekao da „ne zna ništa o slučaju i da će proveriti šta se tačno dogodilo i postupiti po Statutu stranke“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter