Izvor: BSC Happy
23.04.2024 u 20:02
1

„AKTUELNOSTI“: RUSKA UŽARENA KLEŠTA opkolila su UKRAJINCE kod ČASOVOG JARA – SREDI SLOM UKRAJINE

Aktuelnosti – 792. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 200. dan RATA U IZRAELU

Srbobran Radić smatra da su Ukrajinci potpuno opkoljeni

– Oko Krivog roga i Odesa su mesta okupljanja ukrajinskih snaga, te Rusi tu tuku komunikacijske pravce. Po dubini se tuku njihove snage, onemogućava se mobilizacija. Oslobađenjem Ugljedara, Avdijevke, Časovog Jara, ukrajinske snage se nalaze u nepovoljnom položaju, nemoguće je snabdevanje jedinica, izvlačenje jedinica, mogu samo da izvode prepade i diverzantska dejstva u rejonu Belgoroda i Ugljedara – kaže Radić.

Jovo Drobnjak je rekao da Ukrajinci nemaju šanse u borbi prsa u prsa

– Ako imamo u vidu činjenicu da Rusi tuku i da Ukrajince posmatraju satelitski, u isto vreme lansirajući precizne projketile, kako će Ukrajinci formirati jedinice i snabdeti ih, a da ne budu primećene takve akcije. Rusi mogu da gađaju od Golovke Dnjepropetrovsk. Sve van domašaja ukrajinske PVO – ističe Drobnjak.

Goran Petronijević je stava da represivne mere mobilizacije demografski uništavaju Ukrajinu

– Kolega advokat je dao statističke podatke koji se zasnivaju na broju postupaka koji se vode protiv državljana koji se ne odazivaju odlasku u rat i to je teže krivično delo u svakoj zemlji koja je u ratu. Osoba se može iz zatvora poslati na front. Veliki broj Ukrajinci su vojni obveznici i vidimo da su i žene uključili, rezultat je da je nekoliko miliona Ukrajinaca pobeglo na Zapad – zaključuje Petronijević.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„AKTUELNOSTI“: RUSKA UŽARENA KLEŠTA opkolila su UKRAJINCE kod ČASOVOG JARA – SREDI SLOM UKRAJINE”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter