Izvor: Informer
03.05.2024 u 12:19
1

BRIKS IMA REŠENJE U SLJUČAJU KOLAPSA DOLARA: Ceo svet ga sem ZAPADNJAKA srčano prihvatio, dolar moež da umre

U slučaju kolapsa dolara i međunarodnog monetarnog sistema, BRIKS može da ponudi alternativu, uključujući pravu valutu podržanu robom na razmeni, izjavio je u Aleksej Možin, izvršni direktor ruske filijale Međunarodnog monetarnog fonda (MMF).

Prema njegovim rečima, članice BRIKS-a bi mogle da stvore zajedničku valutu koja bi se bazirala na valutama pet zemalja članica organizacije, među kojima su kineski juan, indijski rupij, ruska rublja, brazilski real i južnoafrički rand.

„SPREMAMO SE ZA PAD ČASOVOG JARA, PITANJE JE TRENUTKA, A ONDA KREĆE DOMINO EFEKAT“: UKRAJINSKI OBAVEŠTAJAC iskreno otkrio – pad UKRAJINE je blizu

– Trenutno o tome razgovaramo, u slučaju kolapsa dolara i međunarodnog monetarnog sistema, biće neophodno da se da se sve te ideje realizuju i da budu podržane realnom robnom razmenom – dodao je on.
Možin je dodao i da brojni zapadni mediji često pišu o nedostacima aktuelnog monetarnog sistema, pritom, spominjući BRIKS kao organizaciju koja je u stanju da ponudi alternativu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BRIKS IMA REŠENJE U SLJUČAJU KOLAPSA DOLARA: Ceo svet ga sem ZAPADNJAKA srčano prihvatio, dolar moež da umre”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter