Izvor: KURIR
29.06.2024 u 12:55
0

IZNENADA PRIŠAO PRIPADNIKU ŽANDARMERIJE KOJI JE BIO U KUĆICI I ZABIO STRELU U VRAT: Detalji užasa ispred ambasade Izraela u Beogradu

Nepoznata osoba, čiji se identitet utvrđuje, danas oko 11 sati je pucala iz samostrela u pripadnika Žandarmerije koji je bio na dužnosti obezbeđenja Ambasade Izraela u Beogradu.

Tom prilikom, žandarm M. J. (34) pogođen je u vrat, nalazi se u Urgentnom centru i u toku je operacija.

Napadač mu iznenada prišao

ŽANDARM RANJEN U VRAT IZ SAMOSTRELA, NAPADAČ UBIJEN: Drama kod ambasade Izraela u Beogradu

Kako je ispričao izvor sa lica mesta za Kurir, muškarac je iznenada prišao pripadniku Žandarmerije koji je sedeo u kućici ispred ambasade i pogodio ga u vrat.

Žandarm je tada u samoodbrani upotrebio oružje i savladao napadača, koji je od posledica ranjavanja preminuo,kaže izvor Kurira.

Policajac je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar gde će biti izvršena operacija vađenja strele iz vrata. Sve okolnosti napada i mogući motivi se ispituju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter