Izvor: kurir
17.08.2024 u 18:36
0

JEZIVA POGIBIJA OCA I ĆERKE: Prijatelji neutešni

Dženan Korać iz Sjenice pre nedelju dana na magistralnom putu Sjenica-Prijepolje navodno, u punoj brzini "mercedesom" se zakucao u "audi" u kom je bila porodica Fehratović iz Novog Pazara. Ishod fatalan - troje mrtvih, dvoje teško povređenih. Prijatelji i porodica Fahretovića i dalje žali za Hasredinom i njegovom dvogodišnjom ćerkicom, a svoju bol i tugu danima objavljuju na društvenim mrežama.

Pa da podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se 9. avgusta oko 23 sata kod Pašinog Brda na magistralnom putu Sjenica-Prijepolje. U jezivom sudaru teško su povređene Hasredinova supruga i druga ćerka, dok je njegov sin na svu sreću prošao bez povreda. Jedva punoletni tinejdžer je bio svedok jezivog prizora i gledao kako mu na rukama umire otac i sestra. U udesu poginuo je i Dženan Korać koji je kobne večeri preticao kolonu vozila i zakucao se u „audi“. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove stravične nesreće.

 Kad odlutaju prigušeni jecaji, kad presuše suze nečujne, kad utihnu dove i zikrovi, mračna tišina, boli li boli. Kao da se sva nebesa spuste na krhko telo stare nane i njenu dušu sa sobom vuku k onima koje je juče ispratila – piše u prvom delu pesme koja je posvećena stradalima i dodaje:

potresna pesma koju su prijatelji posvetili porodici iz novog pazara foto:Društvene mreže

 

– Topla ruka njenog unuka i suza vrela na izbornom obrazu, na sve strane su igračke male Taire neka, nek ostanu one zauvek tu… Nano, trebaš mi i dova tvoja ona se sada najviše prima, dova za majku is estru mi Linu za baba da otvori mu dženetsku kapiju.

Prijatelji i porodica ne mogu da dođu sebi od tragedije, pa tako skoro svakodnevno neko od njih napiše neki potresni status za nastradale. Smatraju da je nepravda sve što se dogodilo, a jedan od njih je objavio fotografiju dvogodišnje devojčice uz potresne reči.

– Sigurno je svojm ocu bila mezimica kao najmlađa u porodici, pa ga je tako zagrlila i nije ga pustila, otišla je sa njim – piše u potresnoj objavi gde se nalazi fotografija malene devojčice koja je nastradala u jezivom udesu.

Ogorčeni

Dženan Korać je inače, kako smo već pisali, pre samo dva meseca izazvao saobraćajnu nesreću kada je udario u tri vozila navodno, u istom mestu gde je i pre nedelju dana došlo do sudara. Naime, on je tog 30. maja udario u vozila i presekao banderu, ali tada nije bilo žrtava.

UDARIO ŽENU PESNICOM U GLAVU: Oglasilo se Tužilaštvo u stravičnim scenama nasilja u autobusu

– Bezobrazluk i idiotizam na cestama je prevazišao sve mere. Čovek koji je zbog neprilagođene brzine napravio udes, slupao tri automobila, zatim seo za volan i istim postupkom ubio dvoje ljudi i teško povredio ostale putnike je za svaku osudu – piše u jednom od komentara na društvenim mrežama, dok drugi korisnik dodaje:

– Ako neko nema svesti i nije mu stalo do sopstvenog života, to mu ne daje za pravo da ugrožava živote drugih. Mislim da treba trajno oduzimati vozačke dozvole, ekstremno visoke novčane kazne za preticanje kolone i bržu vožnju pogotovo u naseljenim mestima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter