Izvor:
08.06.2024 u 21:34
1

Kik-bokser Pagonis izneo niz neverovatnog pravdanja posle nasilja nad bivšom ženom, za koje je osumnjičen

Nenad Pagonis, kik-bokser kojeg je bivša supruga M. B. prijavila za nasilje u porodici oglasio se na društvenoj mreži fejsbuk. On je u svojoj izjavi rekao da su optužbe protiv njega nepravedne.

Saopštenje Nenada Pagonisa prenosimo u celosti:

„Obraćam se javnosti kako bih izneo svoju stranu priče povodom optužbi za nasilje nad ženama, za koje tvrdim da su potpuno neosnovane i neistinite. Svako ko me poznaje, zna da sam ceo život ziveo sportski, po pravilima i da ne bih ni mrava zgazio. Pre svega, želim da naglasim da se najoštrije protivim svakom obliku nasilja, posebno nasilju nad ženama. Što sam i pokazao kroz svoje zalaganje u srednjim i osnovnim školama u tribinama protiv vršnjackog nasilja i tribinama protiv nasilja nad ženama!

Oduvek sam se zalagao za poštovanje i ravnopravnost svih ljudi, bez obzira na pol i bilo kakve optužbe koje sugerišu suprotno duboko me pogađaju i narušavaju moj ugled. Nakon što su protiv mene iznesene optužbe, odmah sam se stavio na raspolaganje nadležnim organima kako bih dokazao svoju nevinost.

Tokom celog procesa bio sam potpuno transparentan i sarađivao sam sa vlastima kako bi se utvrdila istina, jer samo se kriv čovek PLAŠI pravde i istine. Nažalost, uprkos mojim naporima i dokazima koje sam predočio, donete su neopravdane mere. Bez obzira na naše narušene odnose nakon razvoda i nepomirljive razlike, činjenica da sam ja bio prva osoba koju je moja bivša supruga nazvala kada se našla u opasnosti pre mesec dana kada ju je proganjao neko na autoputu, gde sam joj ja naravno pruzio podršku i zaštitu, bio sa njom svo vreme na telefonu, davao joj instrukcije i smirivao.

Dočekao ju je u Novom Sadu i otpratio do njene kuće, govori vam u prilog da je za mene majka moje dece SVETINJA i da nikada ne bih dozvolio da joj se bilo šta ružno dogodi. Ceo dogadjaj mediji su naravno u zelji za klikovima prenaduvali i urusili moju reputaciju kao uzornog sportiste. Želim da zahvalim svima koji su mi pružili podršku tokom ovog teškog perioda. Vaša vera u moju nevinost i pravdu mi mnogo znači i daje mi snagu da se borim za istinu.

Takođe, želim da apelujem na medije i javnost da ne donose zaključke pre nego što se svi relevantni dokazi pažljivo ispitaju.Nameravam da iskoristim sve pravne mogućnosti koje su mi dostupne kako bih se borio protiv ove nepravedne optuzbe i dokazao svoju nevinost. Verujem da će pravda na kraju pobediti i da će se istina o ovim lažnim optužbama razotkriti.Na kraju, molim sve da imaju razumevanja za moju situaciju i da ne donose prenagljene zaključke dok se proces ne završi.

Zbog naše dvoje maloletne dece zamolio bih vas još jednom da sve sem podrške i razumevanja u ovim teškim momentima za mene i moje najbliže mogu biti samo kontraproduktivni. Svojoj bivšoj supruzi i posle svega želim sve najbolje i da se sto pre stavmo tačku na ovu priču. Još jednom zahvaljujem se svima koji mi pružaju ljubav i podršku svih ovih dana jer mi je to od neprocenljive važnosti i nešto što mi daje veru da će PRAVDA i ISTINA pobediti“, izjavio je.

Kako saznaje Telegraf, Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je odredilo kućni pritvor Nenadu Pagonisu.

Nakon sukoba njegova supruga je, podsetimo, primljena je u KC Vojvodina gde su joj konstatovane teške povrede u vidu preloma rebara.

Kako saznaje Telegraf.rs, između Pagonisa i njegove bivše supruge je prekjuče oko 18.30 sati došlo najpre do rasprave, a potom i do fizičkog nasilja.

Kada je M. B. ušla u zgradu, Pagonis je krenuo za njom, unosio joj se u lice i vređao je, a, kada ga je odgurnula od sebe, udario ju je pesnicom u rebra.

M. B. je zbog povrede otišla u Klinički centar Vojvodine, gde je konstatovano naprsnuće rebra, a isto je uradio i Pagonis, koji je rekao da mu je bivša supruga nanela povrede.

Pagonisu je određena hitna mera zabrane prilaska na 48 sati, a Pagodisu je određena i mera policijskog zadržavanja do 48 sati zbog nasilja u porodici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Kik-bokser Pagonis izneo niz neverovatnog pravdanja posle nasilja nad bivšom ženom, za koje je osumnjičen”

  1. Zicer! Doživeo sm nešto slično pre 30 godina ,a trpeo sam25 godina psihičko nasilje od vanbračne žene sa kojom sam imao dete. Ucene,uvrede 100 tužbe za alimentaciju iako sam plaćao 25% ,a kad je momak odrastao tužio me i on za izdržavanje jer ne može da radi,trenirao je aikido i mma pa nije imao vremena za rad.Nisam imao dan mira iako sam davao i više nego što je dodsudjeno,a sad nemam ni sina ni unučiće,jer ne kontaktira samnom?Nema veze ?,!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter