Izvor: Kurir
05.06.2024 u 17:31
0

KOLIKO SMEHA, LUDOSTI, GLUPOSTI JE BILO: Reči koje teraju na suze!

Ankica Delibašić (57) ubijena je u nedelju oko 5 sati ujutru kad joj je suprug Željko Delibašić (61) naneo ubodne rane kuhinjskim nožem po grudima i vratu. Ubistvo ove žene ponovo je potresao Srbiju, a njeni najmiliji nikako ne mogu da prihvate da je nema.

Tako je jedna njena prijateljica na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je Ankica nasmejana sa tri prijateljice.

– Koliko smeha, ludosti, gluposti je bilo… Zbogom draga Ankice, nosim te u srcu zauvek – napisala je ona, a komentari su se samo nizali.

MAJKU I SINA KOMŠIJE NISU VIDELE DVE NEDELJE! Ljiljana iz stana nije izašla 10 godina,detalji tragedije iz Mirijeva

– Koliko tuge i žalosti za takvom ženom; Divna naša Ankica; Mili Bože,ne verujem…; Draga moja Anči, putuj s anđelima – samo su neki od oproštaja.

Naime, prema navodima Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Željko je 2. juna u porodičnom stanu oko ubio suprugu tako što je, kada se ona vraćala u krevet, u poluležećem položaju, iznenada joj prišao i kuhinjskim nožem joj zadao više ubodnih rana u predelu grudi i vrata, usled čega je ona preminula na licu mesta.

Motiv užasnog zločina nije utvrđen još uvek, a poznanici kažu da je moguće da je Željku smetao ženin uspeh i zadovoljstvo zbog posla.

– Osumnjičeni je nož, kako se sumnja, ostavio na grudima oštećene, istuširao se, presvukao garderobu i obuću, pa otišao u Policijsku stanicu Rakovica gde je prijavio izvršenje ovog krivičnog dela. On je, kad je došao u stanicu rekao da je ubio suprugu i da je njeno telo u stanu – kaže izvor Kurira i dodaje da motiv još nije poznat:

– Motiv još nije poznat, a osumnjičeni se u tužilaštvu branio ćutanjem. Ono što dodatno zbunjuje je što nikada ranije u ovoj porodici nije bilo prijava za nasilje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter