Izvor: KURIR
16.07.2024 u 16:37
0

MAJKA SE VRATILA SA POSLA, ZATEKLA DECU U BAZENU: Detalji tragedije u Vrbasu

Strašna tragedija koja se dogodila juče oko 17 časova kada se u bazenu u dvorištu udavila jednogodišnja D.A. iz Zmajeva ostavila je u šoku meštane tog sela u Opštini Vrbas.

Nezvanično, majka C.K. (31) se vratila sa posla oko 16 časova i zatekla sina (7) i ćerku (3) da se kupaju u malom gumenom bazenu dubine 25 centimetara u dvorištu a da se jednogodišnja D.A. kupala u kadici pored ulaznih vrata u kuću.

Odjednom je, kako je rekla, oko 17 časova došao sin u kuću i rekao da je beba ušla u bazen i da ne diše.

Odmah je prevezena u Opštu bolnicu u Vrbasu ali joj nažalost nije bilo spasa.

Čitav slučaj preuzelo je Više javno tužilaštvo iz Sombora koje je naložilo obdukciju tela bebe na kojoj nije bilo vidljivih tragova povreda, kao i uzorkovanje krvi i urina roditelja i vode iz bazena.

Iz izvora bliskog istrazi saznaje se da su roditelji C.K. (31) i D.A. (40) nakon tragedije dali izjavu u prisustvu policije, tužioca i radnika Centra za socijalni rad a nadležno Javno tužilaštvo iz Sombora nakon što prikupi sve izveštaje analiza uzetog materijala i obdukcioni nalaz odlučiće o daljem postupanju u vezi sa incidentom i utvrditi da li postoje elementi krivičnog dela ili je reč o nesrećnom slučaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter