Izvor: 24 sedam
04.10.2024 u 14:13
0

MLADENOVČANIMA DVORIŠTE KAO MINSKO POLJE: Otac i sin držali punu kuću eksploziva

U porodičnoj kući u Mladenovcu Dragan A. (59) i Aleksandar A. (28) držali oružje i municiju, eksploziv

Više javno tužilaštvo u Beogradu optužilo je Dragana A. (59) i Aleksandra A. (28) da su 18. jula u porodičnoj kući u Mladenovcu, držali oružje i municiju, eksploziv velike razorne moći i minsko-eksplozivna sredstva.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, terete se za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Tužilaštvo je predložilo sudu da im produži pritvor da ne bi ponovili krivično delo.

Sumnja se da su Dragan A. i Aleksandar A. u podrumu porodične kuće u staklenoj tegli i u spavaćnoj sobi u vazi držali 78 metaka različitog kalibra.

U pomoćnom objektu u starom zamrzivaču krili su jednu lovačku pušku, a u plastičnom buretu ukopanom u dvorištu držali su 12 pakovanja sa privrednim eksplozivom, ukupne neto mase 12.048 gram, zatim dve elektronske – detonatorske kapisle, kao i automatsku pušku, što im je sve u potvrdu oduzeto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter