Izvor: NOVA
13.05.2024 u 19:24
0

MONSTRUM OD OCA IZ KRUŠEVCA: Otac pokušao da siluje ćerku (13)

Po nalogu VJT u Kruševcu, određeno je zadržavanje prema osumnjičenom S. V. iz Kruševca koji se sumnjiči da je počinio krivično delo – silovanje u pokušaju.

Kako se sumnja, on je u svojoj porodičnoj kući u alkoholisanom stanju, nakon što se vratio kući, ušao u sobu gde spavaju njegove maloletne ćerke i legao u krevet pored njih.

Osumnjičeni je zatim mlađu ćerku koja ima 12 godina, oterao da spava kod majke, a stariju ćerku koja ima 13 godina, poljubio i zagrlio, te počeo da je dodiruje.

Kako se saznaje, devojčica je počela da se opire nakon čega je osumnjičeni devojčicu pustio da zaspi.

„Kada je zadremala, osetila je da počinje da joj skida donji veš i tada je počela da vrišti što je čula majka koja je dotrčala“, kaže izvor.

 

Nakon toga, stigli su i baba i deda i tada je došlo do svađe.

Osumnjičeni je uzeo kuhinjski nož i preko dede, koji je najverovatnije pokušao da smiri situaciju, naneo tešku telesnu povredu babi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter