Izvor: Kurir
06.06.2024 u 11:41
0

NAĆI ĆU TE I UBITI, TVOG OCA I MAJKU: Nikola Petković ponovo uhapšen nakon napada na Nemanju Bjelicu!

Bivšem fudbaleru Nikoli Petkoviću, koji je osumnjičen za napad na košarkaša Nemanju Bjelicu u dečijoj igraonici u februaru ove godine, sinoć je određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti i krivično delo zlostavljanje i mučenje, saznaje Kurir!

On je, kako je navedeno iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, na teritoriji opštine Savski venac, 30. maja, nakon sto su se sukobile dve grupe osnovaca, dečaku izrekao niz uvreda i pretnji koje su se odnosile na njega i njegovu porodicu.

KOLIKO SMEHA, LUDOSTI, GLUPOSTI JE BILO: Reči koje teraju na suze!

– Govorio mu je ‘kada budeš punoletan naći ću te i ubiti, tvog oca i majku…’ ponašajući se prema njemu na način na koji se vređa ljusko dostojanstvo – navodi se iz ovog tužilaštva.

Petković je, prema nezvaničnim saznanjima, ušao u sukob sa maturantima škole koju pohađa njegov sin, a razlog sukoba biće jasniji nakon saslušanja bivšeg fudbalera.

Protiv njega je, da podsetimo, već podignuta optužnica zbog ugrožavanja sigurnosti i to košarkaša Nemanje Bjelice. Ceo incident snimile su sigurnosne kamere u igraonici, a košarkaš je sve prijavio policiji i tada je ispričao da je sedeo za stolom kada mu je prišao osumnjičeni.

– Sve se desilo u dečijoj igraonici u tržnom centru u Beogradu kada je Petković prvo pretio košarkašu, a zatim na njega krenuo sa makazama u rukama. Počeo je da mu se unosi u lice, da ga vređa, i preti njemu, supruzi i deci. Između ostalog mu je rekao: „Iseliću te u Prigrevicu“ – podseća izvor Kurira.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter