Izvor: Tanjug
13.08.2022 u 09:27
0

NAKON MASAKRA I DALJE NEIZVESNA SITUACIJA: Jedna osoba ranjena na Cetinju životno ugrožena!

U Kliničkom centru Crne Gore (KC CG) hospitalizovane su četiri osobe ranjene u jučerašnjoj pucnjavi na Cetinju, jedna je stabilna, a na intenzivnoj nezi su tri, od kojih je jedna životno ugrožena, saopšteno je danas iz te ustanove.

MONSTRUMA SA CETINJA UBIO KOMŠIJA: Razjareni Vučko (34) krenuo u krvavi pir navodno zbog neplaćene kirije!

U saopštenju se navodi da su van životne opasnosti i dva pacijenta zbrinuta u cetinjskoj bolnici, prenose podgorički mediji.

Jedna od ranjenih osoba hospitalizovana u KC CG trenutno je stabilna, van je životne opasnosti i smeštena je na Klinici za neurohirurgiju.

„Drugi pacijent je nakon prijema operativno zbrinut, ima povrede moždanih struktura i koštanih struktura glave, grudnog koša, životno je ugrožen i nalazi se u Centralnoj intenzivnoj jedinici“, navode iz KC CG.

U saopštenju se dodaje da treći pacijent ima povredu trbušnih organa, dominantno jetre, operativno je zbrinut i na merama dalje intezivne terapije i monitoringa i takođe je smešten u intezivnoj jedinici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

“Četvrti pacijent ima povrede vrata, grudnog koša, otvoreni prelom desne nadlaktice, takođe operativno zbrinut i dalje zahteva tretman u intenzivnoj jedinici”, naveli su iz KC CG.

U Crnoj Gori danas je počela trodnevna žalost povodom stradanja građana u Cetinju, gde je u pucnjavi ubijeno 11 ljudi, među kojima i napadač.

U cetinjskom naselju Medovina, u blizini Vladinog doma, 34-godišnji muškarac otvorio je vatru na sugrađane i ubio 10 osoba, dok je šestoro ranjeno.

Napadač je pucao i na policiju, a u tom obračunu je ubijen.

Tragediji je, kako se smatra, prethodio porodični sukob.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter