Izvor: HappyBSC
13.08.2022 u 09:54
0

UBIJENI STRAHINJA (23) IZ KRALJEVA JE NEDAVNO IZGUBIO ĆERKICU KASIJU: „Da li si toliko željna bila tate da si ga pozvala kod sebe?“ (FOTO)

Mladić Strahinja M. (23) ubijen je u naselju Moše Pijade u Kraljevu kada ga je nožem izbo njegov poznanik Milan T. (24), a stanari okolnih zgrada ispričali su da ih je probudila vriska i dozivanje upomoć.

„ČULA SE VRISKA, A ONDA JE DOŠLA POLICIJA“: Komšije nesrećnog Strahinje (23) ubijenog u Kraljevu opisali šta su zapazili kobne noći!

Nesrećni dečko je decembra prošle godine tragično izgubio ćerkicu Kasiju,  kada je devojčica stara godinu i po dana pala s drugog sprata  u Ulici Oktobarskih žrtava, koja se nalazi u centru grada. 

Njegova izabranica putem Instagram profila potresnim rečima se oprostila od Strahinje, uz uspomenu sa tragično nastradalom ćerkom.

– Tata je mnogo radio, imao je velike planove za tebe, za nas. Voleo je i da popije koje pivo, Bogami to me je iritiralo baš. Ono naselje i čuvene tri klupice nikad nisam volela, ali kako Riki kaže “meni je tamo duša”, pa uvek završimo u istom tom naselju. Izgleda da je sudbina takva da nama možda nije bilo suđeno posle svega, ali je uvek bio voljen uvek će i biti. Zahvalna sam na periodu koji sam provela sa njim, zahvalna jer da nije njega ne bi bilo ni tebe Kasi naša. Tebe Riki, zauvek ću te voleti kao oca našeg malog anđela. Mila moja ostala si željna tate, a i on tebe. Zaje*e se čovek pa uvek misli kako se za sve ima vremena, ali premalo ga ima, a i ti si ipak prerano otišla. Da li si toliko željna tate bila da si ga pozvala kod sebe? Ne brini se mila moja, tamo nema zlih ljudi, nema noževa, nema smrti. A verujem da ste sada oboje srećni što ste napokon zajedno. Mama mora da prizna da je ljubomorna malo sada na vas dvoje, ipak i ja želim da vas vidim, da budem sa vama. Ali to je sada manje bitno, vaš je život tamo gore tek počeo. Volim vas i živeću za vas sve dok se ne sretnemo opet –  napisala je devojka, a reči podrške su se nizale. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter