Izvor: Kurir.rs
20.10.2022 u 08:58
0

NASTAVLJA SE HAOS U USTANIČKOJ ULICI: Belivuk i Miljković danas opet pred sudom!

Pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji borave u pritvoru Centralnog zatvora, prebačeni su u pratnji Žandarmerije u zgradu Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici.

Ova ulica, nakratko je bila zatvorena za saobraćaj, tokom prolaska prvog konvoja optuženih.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Inače, interesantno je da je ovog jutra konvoj sa optuženima, u pratnji policije sa dugim cevima, promenio trasu i došao sa potpuno suprotne strane od one kojom se optuženi inače prebacuju.

DUGAČAK SPISAK OPTUŽBI: Pripadnici grupe Belivuk-Miljković negiraju krivicu!

U sudu bi danas trebalo da optuženi nastave sa iznošenjem svojih odbrana. Do sada su svi, osim svedoka saradnika, negirali učešće u najtežim zločinima, sedam ubistava, silovanju, trgovini drogom i držanju oružja.

Belivuk i Miljković prvi su se izjasnili o optužbama, za koje su tvrdili da su montirane. Miljković je čak izneo tezu pred sudom, da uopšte ne veruje da su sedmorica ubijenih mrtva. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter