Izvor: novosti
26.08.2024 u 08:58
0

NASTRADAO POMOĆNIK PREDSEDNIKA OPŠTINE: Mišel Nikolić nastradao u teškoj nesreći

Pomoćnik predsednika opštine u Knjaževcu Mišel Nikolić (52) poginuo je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Knjaževca

Naime, kako javljaju meštani saobraćajna nezgoda se dogodila sinoć oko ponoći u mestu Gornje Zuniče na putu iz Zaječara ka Knjaževcu.

– Strašna tragedija. Mišel je bio u automobilu marke „reno“ izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo s puta. Po onome što se moglo videti na mestu nezgode, prvo je udario u banderu, a potom u drvo. Nažalost zadobio je povrede usled kojih je ubrzo preminuo – rekao je jedan od meštana sela Gornje Zuniče.

Kako nam je objasnio policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno kako se nezgoda dogodila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter