Izvor: Kurir
01.06.2024 u 07:43
0

NIKO IM NE VERUJE, GLUME ZA OSKARA: Ovako se Miljana Kecmanović ponaša van suda!

U Višem sudu u Beogradu danas je održano još jedno pripremno ročište po tužbi dečaka ranjenog u pucnjavi u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja prošle godine, tokom koje je dečak ubica ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja škole, a koja je pokrenuta protiv maloletnog ubice i njegovih roditelja, u čije je ime advokatica danas saopštila da "nisu u stanju da svedoče".

Zastupnica Miljane i Vladimira Kecmanovića, kao i njihovog sina, advokatica Marina Ivelja, pred sudom je kao i u prethodno održanim parnicama povukla predlog da roditelji svedoče, navodeći da oni nisu u stanju jer “ne žele da povrede žrtve pričajući o tome koliko su brižno i pažljivo vaspitavali dete”, te je predložila da se pročitaju njihovi iskazi iz krivičnog postupka koji je zatvoren za javnost, a koji predlog je sudija usvojila.

Inače, Miljana i Vladimir Kecmanović su, kako je Kurir pisao i tokom krivičnog postupka koji se vodi protiv njih pred Višim sudom u Beogradu pokušavali da objasne da im je teško i da „saosećaju sa porodicama žrtava“.

OGLASIO SE OTAC STRADALOG STEFANA FILIĆA: „Kamo sreće da sam stradao umesto njega, da ne doživim sramnu odluku suda“

– U sudnici u krivičnom postupku, kom moraju da prisustvuju, pokušali su da predstave sebe gotovo kao veće žrtve od roditelja koji su izgubili decu. Niko nije poverovao u iskrenost onoga što su pokušali, čak su im i roditelji koji su izgubili decu u sudnici jasno stavili do znanja da „glume za Oskara“ – kaže izvor Kurira.

Kurir je došao u posed fotografije na kojoj je Miljana Kecmanović dok opušteno šeta centrom Beograda.

Na slici se vidi kako šeta prestonicom i to u blizini mesta na kom je njen trinaestogodišnji sin ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja škole.

Inače, protiv dečaka ubice i njegovih roditelja, pred sudom je do sada pokrenuto pet parničnih postupaka. Jedan krivični postupak vodi se protiv roditelja dečaka ubice. Inače, dečak ubica ne može krivično da odgovara jer je u trenutku izvršenja krivičnog dela imao 13 godina i zbog toga ne može da mu se sudi za masakr koji je počinio u svojoj školi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter