Izvor: Alo
27.08.2024 u 17:20
0

NIŠLIJA OSUĐEN NA 16 GODINA ZATVORA: Silovao maloletnu ćerku

Mediji su navodili da je njegova ćerka rodila dete i da je DNK testom utvrđeno da je on otac tog deteta

Usvajanjem žalbe Višeg javnog tužilaštva u Nišu, Apelacioni sud u tom gradu je preinačio prvostepenu presudu kojom je B.M. zbog silovanja ćerke bio osuđen na devet godina i dva meseca zatvora i pravosnažno ga osudio na 16 godina.

SAČEKUŠA U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Policija uhapsila dvojicu osumnjičenih

– Apelacioni sud u Nišu je usvajanjem žalbe B.M. za krivično delo nasilje u porodici utvrdio kaznu zatvora od godinu i po dana, dok mu je za produženo krivično delo silovanje utvrdio kaznu zatvora od 15 godina i pravosnažno ga osudio na jedinstvenu kaznu zatvora od 16 godina – saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Prvostepenom presudom B.M. je za krivično delo nasilje u porodici osuđen na kaznu zatvora od šest meseci, a za produženo krivično delo silovanje na devet godina, pa je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od devet godina i dva meseca.

Mediji su navodili da je njegova ćerka rodila dete i da je DNK testom utvrđeno da je on otac tog deteta. Okrivljeni je na suđenju negirao izvršenje krivičnog dela. Suđenje je bilo zatvoreno za javnost zbog zaštite interesa maloletne oštećene.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter