Izvor: Alo
24.08.2024 u 16:40
0

NOVA TRAGEDIJA ZA PORODICU IZ NOVOG PAZARA: Još jedna žrtva nesreće u Sjenici

Porodica Fehratović izgubila troje članova u stravičnoj saobraćajnoj nesreći

U večernjim satima 9. avgusta, na ulazu u Sjenicu, na lokaciji Pašino Brdo, dogodila se užasna saobraćajna nesreća koja je zavela u crno porodicu Fehratović iz Novog Pazara. Nesreća se dogodila nešto posle 21 sat, kada je Dženan Korać, vozeći svoj “mercedes”, u pokušaju preticanja kolone vozila, direktno udario u “audi” u kojem se nalazila petočlana porodica Fehratović koja se vraćala iz Sarajeva.

UHAPŠEN VOZAČ AUTOBUSA: Osumnjičen zbog izvršenog teškog krivičnog dela

Na licu mesta, život su izgubili Hasredin Fehratović (42) i njegova trogodišnja ćerka Taira. Dženaza za njih obavljena je 10. avgusta u selu Murovce kod Novog Pazara, gde su rodbina, prijatelji i komšije ispratili svoje najmilije na večni počinak.

Istog dana, u Sjenici je klanjana dženaza i za Dženana Koraća, vozača “mercedesa”, koji je preminuo usled zadobijenih povreda.

Nažalost, tragedija porodice Fehratović postala je još veća 15 dana kasnije, kada je u Kliničko-bolničkom centru Kragujevac, nakon borbe za život, preminula i srednja ćerka Hasredina Fehratovića. Ova mlada devoka, čije srce je prestalo da kuca daleko prerano, bila je poznata po svojoj vedrini i ljubavi prema životu. Njeni prijatelji i poznanici pamtiće je kao nasmijanu i plemenitu, uvijek spremnu da pomogne drugima.

Porodica Fehratović, koja je u kratkom vremenskom periodu izgubila troje najmilijih, suočava se s neizrecivom tugom. Datum sahrane ove mlade devojke biće naknadno objavljen, a zajednica nastavlja da pruža podršku i saosećanje ovoj porodici u najtežim trenucima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter