Izvor: ALO
18.06.2024 u 13:49
2

NOVO SUĐENJE VELJI NEVOLJI Danas advokati iznose odbrane

U Specijalnom sudu u Beogradu danas bi uvodnim izlaganjem advokata trebalo da se nastavi suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koje je počelo ispočetka u ponedeljak.

Na prethodnom suđenju tužilac je pročitao optužnicu i izneo uvodna izlaganja, dok su optuženi kratko negirali krivicu.

Optužbe su negirali svi sem trojice okrviljenih – saradnika koji su priznali izvršenje svih krivičnih dela koja su im optužnicom stavljena na teret.

Na današnjem suđenju advokati optuženih bi trebalo da iznesu uvodna izlaganja.

Prvom optužnicom, koja je napisala na više od 300 strana, pripadnici se terete za ubistva Aleksandra Gligorijevića zvanog Puki, Gorana Veličkovića Goksija, Milana Ljepoju, Lazara Vukičevića i Zdravka Radojevića.

Istom optužnicom pruipadnici su optuženi za trgovinu drogom, nelegalno držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Kako se navodi u optužnici pripadnici grupe su tri dana u prostorijama restorana u Humskoj, odnosno na stadionu Partizana, držali I.S. kog su tukli, mučili i silovali.

Ovom optužnicom je obuhvaćena i tačka koja se odnosi na trgovinu drogom, a koju su kako se sumnja držali u prostorijama stadiona.

UHAPŠEN JEDAN NAPADAČ IZ BORČE Za drugim nasilnikom se traga, svirepo pretukli čoveka na ulici

 

Drugom optužnicom pripadnici se terete za ubistva Nikole Mitića i Gorana Mihjalovića.

Suđenje je krenulo ispočetka zbog promene predsednice sudskog veća, odnosno jer je Vinka Beraha Nikićević koja je ranije bila predsednica veća otišla u penziju.

Optuženi Boris Karapandžić nije došao na jučerašnje suđenje, jer, kako je ukazano medicinskom dokumentacijom, on je operisao tetivu, dok je optuženi Aleksa Stošić izostao zbog operacije proširenih vena na nozi.

U odnosu na njih je sudija razdvojila postupak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “NOVO SUĐENJE VELJI NEVOLJI Danas advokati iznose odbrane”

  1. Jeste li vi sigurni da Drzava i Brnabic i Vucic nisu ODAVNO UBILI onoga vasheg Zvicera – pa ga pokazuju stalno KAO FOL da je u bjegstvu ?

    0
    0
    Odgovori
  2. Kod vas u srbiji KAO FOL stalno nekakva ubistva i nekakve GRUPACIJE KAO FOLK OPASNI NEKAKVI…, a istina je da AKO Drzava smatra da je neko KRIV onda bi trebalo da ga strpa u ZATVOR, a ne da ga Drzava UBIJE , jer AKO je Drzava UBILA nekoga ONDA JE DRZAVA UBILA ZBOG KRADJE OD TOG UBIJENOG !

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter