Izvor: alo
21.06.2024 u 16:37
0

OCU TRAŽILI 200.000 EVRA ZA OTKUP: Kidnapovali mladića u Novom Sadu

Posle potrage na Klisi, policija je u gepeku automobila kod gradske deponije pronašla nepovređenog N. T., a njegovi otmičari su uhapšeni

Dvojica od trojice 21-godišnjaka iz Novog Sada, koji se sumnjiče da su oteli tinejdžera N. T. (18) iz Sremske Kamenice, sklopili su sporazum o priznanju krivice.

Kako je za „Dnevnik“ potvrdila portparolka novosadskog Višeg suda Jelena Ostojin, S.B.Đ. i R. M. su za otmicu i falsifikovanje isprave osuđeni na po tri godine i sedam meseci zatvora, nakon čega im je određen kućni pritvor sa nanogicom do upućivanja na izdržavanje kazne.

KECMANOVIĆ JE IPAK INSISTIRAO NA OVOME: Otkrivamo šta je ispričao vlasnik streljane pred sudom!

 

Treći mladić B. G. koji se, osim za otmicu tereti i za napad na više policijskih službenika, nije zaključio sporazum i on će se naći pred sudijom novosadskog Višeg suda 17. septembra, za kada je zakazano pripremno ročište. On se i dalje nalazi iza rešetaka.

Tinejdžer je kidnapovan na ulici u noći između 4. i 5. februara prošle godine, u blizini kuće u kojoj stanuje. Otmicu je prijavio otac mladića, kome su tražili 200.000 evra kako bi mu vratili sina.

Posle potrage na Klisi, policija je u gepeku automobila kod gradske deponije pronašla nepovređenog N. T., a njegovi otmičari su uhapšeni.

U ovom slučaju učestvovao je i sedamnaestogodišnjak, koji je u međuvremenu postao punoletan. Njemu je izrečena vaspitna mera, pojačan nadzor organa starateljstva i ta mera može trajati najmanje šest meseci, a najviše dve godine, s tim što će sud naknadno odlučivati o njenom prestanku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter