Izvor: SPUTNIK
21.06.2024 u 17:06
1

UŽASAVAJUĆA SCENA: Dve devojke pretučene u kafiću u Prokuplju

Trojica mladića u ranim dvadesetim godinama pretuli su dve devojke u jednom prokupačkom kafiću u centru grada u noći između 14. i 15. juna. Jednoj od devojaka su polomili nos, a za incident se saznalo nakon nekoliko dana, kada je ona zbog bolova potražila lekarsku pomoć, a zdravstveni radnici obavestili policiju.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju potvrdili su za list Prokuplje pres da ih je policija obavestila, te su naložili dokazne radnje.
List navodi da su devojke večeri kada se desio icident ušle da kupe cigarete, jer su primetile da je otvoreno i da unutra ima ljudi.
„Jedna devojka je otišla u toalet, a druga je sela da je sačeka. Tada su mladići počeli da dobacuju, vređaju, a zatim su ih i fizički napali. Devojka koju je jedan od trojice udario u nos se onesvestila, te su je izneli iz kafića, a drugu su šutirali na ulici“, objašnjava osoba koja je dobro upućena u ono što se događalo.
Dodaje da devojke od ranije nisu poznavale napadače, a da je u momentu kada se sve dešavalo bilo još ljudi u kafiću koji nisu reagovali.
„Ovo je apel na i Policijsku upravu u Prokuplju, Sud i Tužilaštvo da svoj posao povodom ovog slučaja obave kako treba jer u Prokuplju nisu retki slučajevi gde su “od ranije poznati policiji” nakon svih prijava kumovali zločinima sa teškim posledicama“, dodaje sagovornik Prokuplje presa.
List navodi i da do sada u ovom gradu nije zabeleženo da se nešto slično dogodilo, a da su građani prilično uznemireni.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UŽASAVAJUĆA SCENA: Dve devojke pretučene u kafiću u Prokuplju”

  1. Moje ime je TEREZA i imam svjedočanstvo o tome kako sam doživjela ponudu kredita od 35.000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harryja Bryana, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, oni imaju sjedište u Americi, a također rade u svim europskim zemljama. Savjetovao me kolega i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte (smartloanfunds@gmail.com).Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopa od 3%. Obećaj da ćeš reći ljudima i podijeliti s njim njegov dobar rad nakon što dobiješ zajam. …,

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter