Izvor: Alo
16.09.2024 u 08:28
0

OD SVIH JE KRILA ISTINU O BRAČNOJ SITUACIJI: Isplivale nove informacije o ubijenoj manekenki

Na njenom profilu može se videti nekoliko fotografija na kojima pozira ispred monumentanih objekata prestonice.

Manekenku Kristinu Joksimović, koja je živela i radila u Švajcarskoj, brutalno je ubio muž koji je u tamošnjim medijima predstavljen pod pseudonimom Tomas.

NISAM PLANIRAO TO DA URADIM AL ETO: Počelo suđenje za stravično ubistvo u Novom Sadu

Nakon ubistva, on je njeno telo raskomadao testerom, a ostatke samleo u blenderu. Iako je izgledalo da u njihovom braku nema problema, jedan Kristinin prijatelj otkrio je da je policija već intervenisala zbog fizičkog nasilja u njihovom domu.

Kristina Joksimović je ubijena pre nekoliko meseci, ali je policija dugo skrivala identitet žrtve zbog uznemirujućih detalja ovog zločina.

Ono što se može videti po objavama zverski ubijene žene, je to da je ona svoje korene poštovala, da je redovno dolazila kod svojih, ali i da je neizmerno volela Beograd. Na njenom profilu može se videti nekoliko fotografija na kojima pozira ispred monumentanih objekata prestonice.

Podsetimo, ubistvo je priznao njen muž, kog švajcarski mediji predstavljaju pod pseudonimom Tomas, kako bi zaštitili njegov pravi identitet.

Otac pronašao telo manekenke

Posmrtne ostatke ubijene Kristine pronašao je njen otac. On je, naime, pozvan iz vrtića u koji su išle njegove unuke. Rečeno mu je da dođe po decu.

Nesrećna Kristina prilikom svoje posete Beogradu, obišla je i Hram Svetog Save kao i Beograd na vodi.

Tomas je otišao do porodičnog doma svoje ćerke, gde je zatekao zeta i pitao ga gde je Kristina. Tomas mu je hladnokrvno rekao u vešeraju, gde se sumnja da je ubio Kristinu.

Njen otac je tada zanemeo od bola, a Kristinine ćerke su sada kod tetke koja ih čuva.

Prema navodima švajcarskih medija, Tomas je Kristinu zadavio. Uznemirujuće scene usledile su nakon ubistva, kada je Tomas testerom i noževima raskomadao Kristinino telo.

Kako bi se rešio svih dokaza, samleo je ostatke njenog tela u blenderu.

Sumnja se da je policiju pozvao Kristinin otac, kada je pronašao ostatke njenog tela. Policajci su odmah došli na lice mesta i ubrzo uhapsili Tomasa, koji je bio osumnjičen.

Istražitelji su saopštili da je Tomas bio hladnokrvan kada je priznao ubistvo supruge. On se nalazi u pritvoru, a sud je nedavno odbio da mu odobri uslovni otpust. Tomas je navodno u svoju odbranu rekao kako je Kristinu ubio u samoodbrani, nakon što ga je napala nožem.

Kristina i njen suprug Tomas živeli su u luksuzu i niko nije mogao da nasluti da će doći do ovako brutalnog zločina.

Njihovi prijatelji i poznanici sa kojima su razgovarali švajcarski mediji kažu da je u njihovom braku sve bilo idealno. Zbog toga su šokirani činjenicom da je Tomas ubio Kristinu.

Njeni prijatelji su neutešni i u suzama se opraštaju od bivše manekenke i misice.

Krista Rigoci, bivša Mis Švajcarske, izjavila je: „Strašno je. Stvarno sam šokirana. Mislim na njene dve ćerke. Bila je prelepa i dobronamerna žena.“ Nadine Vinzens, takođe bivša Mis Švajcarske, dodala je: „Nikad ne bih pomislila da će se ovako nešto dogoditi.“

Međutim, ima i onih koji su ispričali sve što znaju o problemima u njihovom braku.

Naime, pojedini Kristinini prijatelji kažu da su Kristina i Tomas mesecima bili u lošim odnosima. Čak je i policija jednom morala da interveniše zbog prijava o fizičkom nasilju, ali nije poznat epilog tog slučaja.

Kristina je i od najbližih prijatelja i saradnika krila istinu o svojoj bračnoj situaciji.

Kristina Joksimović je rođena u Biningenu, a navodno je poreklom iz Vrnjaka.

Ona je godinama bila uspešna manekenka, da bi kasnije počela da obučava mlade modele.

Kristina je osvojila titulu Mis Severozapadne Švajcarske i bila je u finalu izbora za Mis Švajcarske 2008. godine.

Kristina je bila mentor mnogim mladim ženama, uključujući i Dominik Rinderkneht, koja je prošla obuku kod nje pre takmičenja za Mis Univerzuma 2013. godine. Njihova saradnja i napredak bili su popularni na društvenim mrežama, gde su snimci sakupili stotine hiljada pregleda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter