Izvor: kurir
04.07.2024 u 19:14
0

OGLASILA SE ŽENA KOJA SE POSLEDNJA ČULA SA UBIJENOM PEVAČICOM! Kuma Marjanovića otkrila zašto nije došla u sud! „NE MOGU SAMA“

Danas je pred Višim sudom u Beogradu održano suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge, prevačice Jelene Marjanović, kada je trebalo da, pored Zoranove snajke, Milice Marjanović i vaspitačice Lenke Đorđević, svedoči i kuma Vera Vukomanović.

Ipak, kuma porodice Marjanović, danas se nije pojavila pred sudom, a sada se povodom ovoga oglasila i otkrila razlog nedolaska.

Znam da je danas održano suđenje, ali ja nisam u stanju da dođem sama, povredila sam se i moram dosta da odmaram, pritom mi je potrebna pomoć kako bih došla, ali ako bogd a doći ću na sledeće suđenje – otkrila je za Kurir Vera Vukomanović i dodala da se sa Zoranom redovno čuje.

Inače, na današnjem suđanju, Zoran je rekao da ne zna zašto kuma Vera nije došla u Palatu pravde, ali da pretpostavlja da je u pitanju to što je promenila adresu.

 

REKORDER OSTAJE Fener Amerikanca učinio jednim od najplaćenijih u Evropi

 

Nismo u kontaktu, znam samo da je imala povredu i da o njoj brine sestra, trenutno je kod nje, s obzirom na to da moja kuća gde je ranije bila, nije u funkciji – objasnio je danas Zoran, dok je kuma Vera u razgovoru ispričala da se sa Zoranom čuje.

S obzirom na to da je Zoran uplovio odnedavno u ljubavnu vezu sa pevačicom Indirom Indi Aradinović, pitali smo kumu porodice Marjanović šta misli o tome, međutim, nije želela da komentariše.

Podsetimo, kuma Vera je već dala iskaz u februaru 2020. i tada je detaljno govorila o danu u kom je Jelena nestala, ali i poslednjem razgovoru koji su vodile nekoliko minuta pre nego što je ubijena.

– To je bio potupno običan dan, kupila sam hleb u pekari i došla kod njih rano ujutru oko 7.30 sati možda, kao što svakoga dana radim. Popila sam kafu sa Zoranovom majkom Zoricom i znam da je Zoranov sin iz prvog braka došao kući u 13.10 sati, jer sam pogledala u sat. Ubrzo pose toga, pet do 10 minuta kasnije, iz sobe u kojoj su spavali došli su Zoran, Jelena i njihova ćerka Jana – ispričala je kuma porodice. Prema njenim rečima Zoran, Jelena i Jana otišli su da Jelena džogira, jer je dan bio lep.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter