Izvor: 24 sedam
30.09.2024 u 11:10
0

OPREZ PREVARANTKINJA OBILAZI KUĆE: Lažno se predstavlja osmatra kuće i krade

Na građane se apeluje da odmah obaveste policiju ukoliko je vide, a dali su i njen detaljan fizički opis

Stanovnike Kraljeva i okoline uznemirila je objava koja kruži na društvenim mrežama kako bi ih upozorila na prevarantkinju koja spremno obilazi kuće, procenjuje situaciju, a nepažljivim ljudima čak ukrade i ključeve od ulaznih vrata!

Na građane se apeluje da odmah obaveste policiju ukoliko je vide, a dali su i njen detaljan fizički opis.

Navodno, žena je sitnije građe, sređena i upadljivo našminkana. Kosa joj je svetlo smeđe boje i bila je skupljena u šnalu kada su je uhvatili na delu. U tom trenutku je na sebi imala pantalone u bež boji i džemper.

– Danas oko 11 časova u centru grada, zena sa fotografije (nazalost samo ovu fotografiju imam), dok sam sišla niz stepenice već je ušla u kuću i ukrala ključeve od kuće (što smo kasnije primetili) – navedeno je na početku objave na društvenoj mreži.

Kako tvrde prevareni ljudi, ona je imala unapred spremno objašnjenje:

– Predstavila se kao promoter za Dormeo, ali sam je izbacila iz kuće iako našminkana, doterana, bila mi je čudna. Kasnije sam zvala i Dormeo, rekli su da oni nemaju promotere i da nažalost primaju ovakve prijave već 2 meseca unazad, da su ljudi pokradeni u par gradova. Eto, oprez svima i volela bih ako neko ima neko iskustvo sa ženom da napiše, bar se na fotografiji vidi šta je nosila tada – napisala je žena i navela da su slučaj prijavili policiji.

Kraljevčani su ubrzo prepoznali ženu sa fotografije. Neki od njih tvrde da su je videli, a ima i onih kod kojih je takođe pokušala da provali u kuće i stanove.

Nekima se predstavila kao prodavac noževa, koje je nosila u velikoj crnoj torbi, preko ramena.

Sumnja se da ona tako „deluje“ već duže vreme jer je veliki broj Kraljevčana upoznat sa slučajem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter