Izvor: alo
23.07.2024 u 07:14
0

„OTISCI SE POKLAPAJU“: Potvrđen identitet Fatona Hajrizija, ubice srpskog policajca

U agenciji za forenziku u Prištini utvrđeno je da se otisci prstiju neutralisanog osumnjičenog koji su, kako navode iz privremenih institucija u Prištini, poslati iz Beograda poklapaju sa otiscima Fatona Hajrizija

BEOGRAD – Ministarstvo spoljnih poslova privremenih prištinskih institucija saopštilo je danas da je potvrđen identitet Fatona Hajrizija, ubijenog osumnjičenog za ubistvo policajca u Loznici.

OVI DELOVI SRBIJE BIĆE NA UDARU PLJUSKOVA I GRMLJAVINE: Prognoza otkriva i šta se očekuje do kraja nedelje

U saopštenju objavljenom na Fejsbuku se navodi da je u agenciji za forenziku u Prištini utvrđeno da se otisci prstiju ubijenog osumnjičenog koje su, kako navode iz privremenih institucija u Pristini, poslale vlasti u Beogradu poklapaju sa otiscima Fatona Hajrizija, prenose Novosti pisanje Tanjuga.

Pripadnici MUP Srbije likvidirali su Hajrizija u petak u blizini Loznice, nakon što je u sredu uveče ubio pripadnika granične policije Nikolu Krsmanovića, a ranio policajca Vjekoslava Ilića.

Hajrizi je u petak, kada ga je policija pronašla posle dvodnevne potrage, pucao na pripadnike policije, nakon čega je likvidiran. Faton Hajrizi je 6. jula pobegao iz Kazneno-popravnog zavoda u Smrekonici i to je bilo njegovo deveto bekstvo iz zatvora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter