Izvor: Kurir.rs
21.01.2024 u 14:27
0

OVO JE KAZNA KOJA PRETI DOKTORU IZ SREMSKE MITROVICE: Majke čija su deca umrla nakon porođaja ZAVAPILE

Doktoru M. M., koji je osumnjičen za akušersko nasilje u Sremskoj Mitrovici i koji je uhapšen u petak po nalogu Višeg javnog tužilaštva, preti kazna zatvorom i do 12 godina. Vest o njegovom hapšenju donela je veliko olakšanje porodiljama Marici Mihajlović iz Šida i Jeleni Ivković iz Rume, koje ovog doktora smatraju odgovornim za smrt svojih beba i koje kažu da je jako bitno da pravda pobedi kako nijedna porodica ne bi doživela bol kroz koji su oni prošli.

MARICA JE PONOVO RASPLAKALA SRBIJU: Njen potez kida dušu, niko ne veruje koliko veliko srce ime

– Zadovoljni smo što je ginekolog M. M., koji me je porodio i čijom krivicom je umrla naša beba, uhapšen. Nadamo se da će pravda biti na našoj strani, da će odgovarati za smrt našeg deteta, koje je trebalo da se rodi zdravo i pravo jer je trudnoća bila uredna. Izgubili smo našu Elenu i sada ne samo što želimo da krivac odgovara već ovo radimo i zato da se ista stvar ne bi desila nekom drugom. Zato je važno da doktor M. M. odgovara i zato je važno što je uhapšen i pritvoren – rekla je za Kurir Marica Mihajlović, koja je, kako je Kurir pisao, optužila doktora M. M. za akušersko nasilje i to da je odbijao da joj uradi carski rez u bolnici u Sremskoj Mitrovici, zbog čega se, nakon više sati mučenja i nje i bebe, beba zaglavila u kanalu, a nakon mučnog porođaja ubrzo i preminula.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter