Izvor: Kurir
18.05.2024 u 15:42
0

OVO JE VOZAČ KOJI JE U AMERICI USMRTIO KUMČE ŠABANA ŠAULIĆA! Prošao s lakšim povredama, dvoje i dalje KRITIČNO!

Marko Niketić (17), tinejdžer poreklom iz Srbije, poginuo je u nedelju 12. maja u Čikagu, kada je na njegovo vozilo naleteo "mustang" u punoj brzini. U ovoj nesreći u kojoj je ugašen jedan mladi život, teško su povređene još dve osobe, a vozač koji je izazvao sudar, Tijang Kim (21), prošao je sa lakšim povredama.

Naime, kako prenose američki mediji, reč je o dvadesetjednogodišnjem mladiću iz Nortbruka. Tijang Kim je prema navodima policije, vozio velikom brzinom nakon čega je izazvao nesreću u kojoj je poginuo Marko.

– Tijang Kim (21) upravljao je svojim vozilom u punoj brzini i bezobzirno naleteo na sedamnaestogodišnjaka Marka Niketića. Tijang Kim je hospitalizovan ali sa lakšim povredama, zajedno sa još dve osobe koje su u kritičnom stanju – rečeno je iz policije.

Kim je, prema rečima svedoka koji se našao na putu u trenutku kada je do nesreće došlo, ugasio je farove na svom vozilu i dao gas do daske.

FEMICID U SRBIJI : Danas se sećamo žena i devojčica žrtava porodičnog nasilja

– Nije poznato zbog čega je vozač ugasio svetla na „mustangu“ i dodao gas, pa se zakucao u automobil. Moguće da je neki izazov bio u pitanju ili je s nekom drugom namerom to uradio, ali to sad niko ne može da potvrdi. Ipak, jako je čudan taj njegov potez – ispričao je tada izvor.

Podsećanja radi, kada je mladi Niketić stradao, vest je uznemirila mnoge kako u Sjedinjenim Državama, tako i u Srbiji, s obzirom na to da se radi o veoma uglednoj porodica koja vodi poreklo iz Srbije.

Kako smo ranije, pisali, oni su u kumovskim odnosima sa preminulim legendarnim pevačem narodne muzike, Šabanom Šaulićem, koji je pre 5 godina takođe poginuo u saobraćajnom udesu u Nemačkoj. Šaulići su se nakon nesreće oglašavali, vidno potreseni zbog cele situacije koja je zatekla njihove kumove.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter