Izvor: 24 sedam
17.08.2024 u 08:31
0

PIJAN SEO NA MOPED PA DIVLJAO OKOLO: Bežao policiji, pa pravio haos u stanici u Knjaževcu

Vozaču mopeda je određeno zadržavanje i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Knjaževcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru, Odeljenja u Knjaževcu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesetdevetogodišnjeg muškarca iz ovog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

SNIMANJE ZA TIK TOK POŠLO PO ZLU: Užas u Pančevu

On se sumnjiči da je juče, nakon što je zadržan u službenim prostorijama, šutirao vrata i oštetio ih. Prethodno, tridesetdevetogodišnji muškarac je upravljajući mopedom odbio da se zaustavi na znak policije, a nakon što ga je saobraćajna patrola sustigla utvrđeno je da upravlja neregistrovanim mopedom, sa skoro 3 promila, tačnije 2,81 promil alkohola u organizmu, bez zaštitne kacige i vozačke dozvole.

Vozaču mopeda je određeno zadržavanje i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Apelujemo na vozače mopeda i motocikala da ne voze pod dejstvom alkohola, da poštuju ograničenje brzine i nose zaštitnu kacigu, kao i na sve druge učesnike u saobraćaju da poštuju propise u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter